Vasastan - Norrmalm

Tegnérgatan 19, 2 tr

Suverän tvåa i toppskick! Stilren och snygg med öppen spis och solig balkong i söder. Drömläge!

Adress

Tegnérgatan 19, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 750 000 kr

Avgift

2 928 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Med högt, genomgående läge i fastigheten och på bästa innerstadsadress finns denna suveräna tvåa i absolut toppskick. Stilren, minimalistisk design, modern inredning och sober färgsättning möter tidstypiskt bevarade detaljer såsom oljad fiskbensparkett, stora fönsterpartier och snövita snickerier. Planlösningen om 60 kvm har luftiga, öppna sällskapsytor i vardagsrum med fungerande öppen spis. Snyggt, välutrustat kök i minimalistisk design från Electrolux Home med utgång till solig balkong i söder. Balkongen, som även har utgång från sovrummet, ger härligt möblerbart uterum med plats för bord, stolar och planteringar. Sovrum i ostört läge mot innergård med plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggd garderob längs med vägg. Toppfräscht, stambytt och helkaklat badrum. Missa inte denna fina lägenhet med alla rätt!

Välkommen till Tegnérgatan och klassiska 1800-talskvarter på Norrmalm, ett oslagbart läge där Vasastan, Östermalm och city möts, med endast 10 minuters promenad från Stureplan och Skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. Detta är verkligen location, location, location….!

Lägenhetsnummer: 22 (1202)

– Inbjudande hall med praktisk yta att hänga ytterkläder. Hallen har bra rumssamband. Fiskbensparkett.

– Toppfräscht badrum i snyggt, stilrent utförande med vitt kakel på vägg och svartvitrutigt klinker på golv. Duschhörna med tak- och handdusch samt vikdörrar i glas. Badrumsskåp, handfat på kommod med draglådor under och spegel på väggen ovan. Toalett och handdukstork.

– Snyggt, välutrustat kök i minimalistisk design från Electrolux Home med utgång via dubbeldörrar till solig balkong i söder. Matplats för 4-5 personer. Köksmaskiner från Electrolux såsom inbyggd kyl och frys, varmluftsugn, microvågsugn, diskmaskin, gashäll och fläktkåpa. Rejäla bänkskivor ger goda arbetsytor för den matlagningsglade. Infälld diskho och kaklad vägg ovan.

– Stort vardagsrum ger öppna och luftiga sällskapsytor med plats för soffgrupp, TV-möbel och matbord. Vardagsrummet har en fungerande öppen spis, ett stort fönsterparti och fiskbensparkett.

– Sovrum i rofyllt gårdsläge med utgång till balkongen. Sovrummet har plats för dubbelsäng och generös klädförvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob som går från golv till tak. Fiskbensparkett.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 2 928 kr

Andel i föreningen: 4,92100 %

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård.

Renoveringar: 2004: Byte av V/A stammar och elstigar. Trapphuset renoverades 2005: Renovering av balkonger. 2008: Renovering av fönster. 2010: Renovering av tvättstuga. 2010-11: Nytt kök, slipning av golv, målat om lägenheten, ny dusch, renovering av öppen spis. 2013: Taket målades. 2014: Säkerhetsdörr installeras.

Lägenhetsnummer: 22 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 151 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Tegnérgatan 19 förvärvade fastigheten 2002 och består av 32 bostadsrätter (1390 kvm) och 3 affärslokaler (397 kvm).

Genomförda renoveringar:
2004: Byte av V/A stammar och elstigar. Trapphuset renoverades
2005: Renovering av balkonger.
2008: Renovering av fönster.
2010: Renovering av tvättstuga.
2013: Taket målades.
2014: Säkerhetsdörr installeras.
2016/2017: Planeras hissen att renoveras. Pengar finns reserverade och avgifterna kommer ej att påverkas.

Förening: Brf Tegnérgatan 19

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel TV via Canal Digital. 170:-/månad.

Internet: Bredband 100 Mbit/s via OwnIt. Ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Solig balkong i söder, med utgångar från både kök och sovrum. Balkongen ger härligt, möblerbart uterum med plats för bord, stolar och planteringar.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm city erbjuder, från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker, konstgallerier etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Johannes kyrkopark och Observatorielunden i direkt anslutning, men även Lill-jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken finns inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.