Vasastan - Norrmalm

Tegnérgatan 9 A, 3 tr ö.g.

Stilren, modern design möter klassiskt 1890-tal i suverän tvåa. Högst upp med balkong i sydväst, strålande ljus och härlig känsla!

Adress

Tegnérgatan 9 A, 3 tr ö.g.

Rum

2

Slutpris

4 060 000 kr

Avgift

1 946 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

Välkommen till Tegnérgatans nedre del och klassiska 1800-talskvarter på Norrmalm, ett av Stockholms mest eftertraktade lägen där Vasastan, Östermalm och city möts. Högst upp i mysigt och rofyllt gårdshus i fastighet anno 1892, finns denna härliga tvårummare i mycket gott skick med solig balkong i sydväst och vy mot takåsar. Den har suverän planlösning med otroligt fint ljusinsläpp hela dagen från fleratalet stora fönsterpartier. Modern inredning, bra förvarings- och funktionslösningar och genomgående vit färgsättning möter vackra bevarade detaljer från byggåret såsom högt till tak, spegeldörrar, vitbetsade furutiljor och fönster med speglade nischer etc. Synnerligen välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Kombinationen sekelskifte när det är som allra bäst och det suveräna Stockholmsläget med promenadavstånd till city och Stureplan gör detta till en bostad många väntat på!

– Hall med plats för ytterkläder och skor vid klädhängare. Inbyggd garderob. Vitmålat golv.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, dusch, WC, handdukstork, handfat och badrumsskåp.

– Kök i vitt med skåp i dubbla rader till tak. Köket har matplats för 4-6 personer. Kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin i rostfri design. Bra arbetsytor med vitkaklad vägg ovan. Stort fönster ger fint ljusinsläpp. Vitmålat golv.

– Härligt vardagsrum med dubbla fönsterpartier, varav ett med utgång till balkongen i sydväst. Vardagsrummet har vitmålade väggar och tak, vitbetsat furugolv och plats för både soffgrupp och matbord för många middagsgäster.

– Rofyllt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garderober längs med vägg. Vitbetsade furugolv och stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 1 946 kr

Andel i föreningen: 3,73000 %

Byggår: 1892

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns i övrigt en tvättstuga och ett cykelförråd. Trivsamt stenlagd innergård med trädgårdsmöbler.

Renoveringar: 1983: Nyinstallation av hiss. 1986: Stambyte i kök och badrrum, byte av elstigare och omputsning fasad. 2002-2010: Ny balkonger monteras. 2006: Omläggning/renovering av tak. 2007: Ommålning trapphus. 2008: Målning av fönster. 2009: Rensning av dagvattenbrunnar och lagning av tak gårdshus. 2011: Renovering tvättstuga med helt ny maskinpark. 2012: Stenläggning innergård (tätning, dränering och förbättrad avrinning).

Lägenhetsnummer: 15 (1302)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Tegnérgatan 9 i Stockholm består av 18 lägenheter och 2 lokaler. Föreningens ekonomi är mycket god.

Förening: Brf Tegnérgatan 9 i Stockholm

TV: Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband via ComHem. Abonnemang tecknas separat.

Sammanställning: Solig balkong i sydväst med utsikt mot takåsar.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm city erbjuder, från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker, konstgallerier etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Johannes kyrkopark och Observatorielunden i direkt anslutning, men även Lill-jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken finns inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.