Vasastan - Norrmalm

Tulegatan 35 A, 4 tr

Ljuvligt sekelskifte i suverän tvåa, högst upp, med balkong i söder, strålande ljus och härlig takåsvy!

Adress

Tulegatan 35 A, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 700 000 kr

Avgift

1 490 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Högst upp med ostört och rofyllt läge mot innergård i vacker och representativ fastighet från 1904, belägen i hörnan av Odengatan och Tulegatan, finns denna fantastiskt charmiga, strålande ljusa och fina sekelskiftestvåa i toppskick. Stor solig balkong i söder och vy mot takåsar. Modern inredning, bra förvaringslösningar och genomgående ljus färgsättning möter vackra bevarade detaljer från byggåret såsom högt till tak, spegeldörrar, furutiljor och fönster med speglade nischer. Planlösningen är suveränt disponerad och maximalt yteffektiv och motsvarar väl lägenheter på såväl 50 som 60 kvm. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Lägenhetens höga, ljusa och fria läge i fastigheten, den ljuvliga sekelskiftescharmen, balkongen i söder och det utmärkta läget i kvarter där Vasastan, Norrmalm och Östermalm möts, gör detta till en bostad många väntat på! Här bor du med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vanadislunden, Hagaparken, Vasaparken och Humlegården. Trygg och klok förening med välskött fastighet och låga avgifter. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Hall med plats för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och tak. Trägolv.

– I anslutning till hallen finns ett fräscht vitkaklat badrum med mosaikgolv och duschplats, handfat, badrumsskåp och WC.

– Ljuvligt kök i klassiskt bevarad stil och skåp i original. Här finns bl a det gamla kallskafferiet och diskbänken bevarad. I övrigt finns öppna hyllplan och goda arbetsytor. Integrerad kyl med frysfack, diskmaskin, tvättmaskin, 4-lågig gashäll och separat varmluftsugn samt fläkt. Vitmålade väggar, tak samt trägolv.

– Vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matbord. Utgång via helglasade dubbeldörrar till stor balkong i söder med utsikt mot himmel och takåsar. En garderob/klädkammare. Vitmålade väggar, tak samt trägolv.

– Rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. En garderob/klädkammare. Fönster i söder med utsikt mot himmel och takåsar. Vitmålade väggar, tak samt trägolv.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 1 490 kr

Andel i föreningen: 1,49000 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten. I övrigt finns en fullt utrutstad tvättstuga i källaren, bastu/relax, hobbyrum och cykelförråd. Innergård med grill och trädgårdsmöbler.

Lägenhetsnummer: 25 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Energiförbrukning: 132 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Surbrunn 14 förvärvade fastigheten i korsningen av Odengatan och Tulegatan 1983. Föreningen består av 27 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta. För mer information, se www.surbrunn.net. Inga avgiftsförändringar planeras.

Renoveringar:
Fasadrenovering 1998
Byte av V/A-stammar och elstigare 2006-2007
Tvättstuga 2008 och 2013
Byte av termostatventiler och nya balkonger 2009
Målning av lägenheternas ytterdörrar 2010.

Kommande renoverinar:
Fönstermålning pågår och beräknas avslutas under sommaren. Denna renovering påverkar inte lägenheten. Framöver planerar föreningen en mindre fasad och takrenovering.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hushållsel ca 200:-, gas ca 200:- och hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Surbrunn 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 1 Gbit/s. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong i soligt söderläge med vy mot himmel och takåsar.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken såväl som Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.