Vasastan - Invid Vanadislunden

Sveavägen 129, 4 tr

Fantastisk 2:a vid Vanadislunden med högt och fritt läge, öppna sällskapsytor, flödande ljusinsläpp och solig balkong i sydväst! Endast 1.870:-/mån.

Adress

Sveavägen 129, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 215 000 kr

Avgift

1 870 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Med högt, strålande ljust och knäpptyst läge med samtliga fönster mot lugn innergård i fastighet från 1926, saluförs nu en suverän tvårummare i toppskick. Lägenheten har på senare tid renoverats med stilren, modern design och genomgående sober färgsättning. Samtidigt bevaras vackra originaldetaljer från byggåret såsom genomgående högt i tak, fiskbensparkett och trägolv, spegelmönstrade dörrar och stora spröjsade fönsterpartier (samtliga mot innergården!).

Planlösningen är ytterst effektiv och välplanerad med kloka förvarings- och funktionslösningar. Den har öppna, härliga och inbjudande sällskapsytor för mysiga stunder med familjen så väl som middagar med vänner. Stilrent, välutrustat kök med köksö och komplett maskinell utrustning. Luftigt vardagsrum med plats för soffa och matsalsbord samt utgång till balkong i sydväst i högt, fritt läge med generösa soltider och utsikt över, himmel, takåsar och innergårdar.

Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stor fin innergård med trädäck, grill och trädgårdsmöbler m.m.

Välkommen till detta utmärkta och synnerligen eftertraktade läge i Vasastan, alldeles invid Odenplan och Vanadislunden. Samtidigt når du med kort promenad rekreationsområdena i Hagaparken och vid Brunnsviken.

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder och ställa skor samt övrig förvaring i garderob och i en klädkammare. Parkettgolv. Väggar i ljus kulör.

– Härliga, öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Här finns utgång till solig balkong i sydväst med högt, fritt och ljust läge samt utsikt över himmel, takåsar och innergårdar.

– Kök i stilrent vitt med rejäl köksö. Gott om förvaring i skåp, lådor och öppna hyllplan. Bra arbetsytor, glasmosaik på vägg och spotlights i tak. Kyl och frys, gashäll med frihängd fläktkåpa i taket ovan, inbyggnadsugn, diskmaskin samt microvågsugn. Trägolv.

– Vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet har god plats för soffgrupp, matbord för många middagsgäster och TV-möbel.

– Stort, rymligt och rofyllt sovrum med plats för rejäl dubbelsäng och generös klädförvaring i garderober längs med vägg. Vackert trägolv i original. Väggar i ljus kulör.

– Mycket fräscht badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. WC, dusch med ny duschvägg, handdukstork och nytt modernt handfat på kommod samt spotlights i tak. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 1 870 kr

Andel i föreningen: 2,23000 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns en tvättstuga, bastu och en föreningslokal. Föreningen har en gemensam, fin innergård med trädäck, utemöbler, grill och cykelställ.

Renoveringar: Byte av V/A-stammar 2001-2002. Byte av elstigare 1996. Fönster bytta 1993. Ny värmeväxlare 2005-2006. Renovering och ommålning av yttre fönstersbågar 2008. Säkerhetsdörrar installerade 2011. Trapphus renoverat och målat 2012. Spolning av stammar 2014.

Lägenhetsnummer: 36 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Energiförbrukning: 122 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 8 p-platser på gården, varav 5 hyrs ut till medlemmar på 12 månaders avtal. Resterande 3 platser kan användas fritt av medlemmarna under kvällar och helger (uthyres till företag under dagtid vardagar). I grannfastigheten finns garageplatser. I övrigt gäller boendeparkering för mantalsskrivna och externa garage i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Förening: Brf Mjölner 1

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong i sydväst med högt fritt läge och utsikt över takåsar samt innergårdar.

Ypperligt, centralt läge invid Odenplan och Vanadislunden med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. Här lever du i kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer, restauranger, butiker och affärer. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken och Brunnsviken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.