Vasastan - Birkastan

Karlbergsvägen 51a, 3 tr

Sekelskiftespärla med högt till tak, toppskick och perfekt planlösning. Drömläge på trevliga Karlbergsvägen. Balkong kommer att vara på plats i juni!

Adress

Karlbergsvägen 51a, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 100 000 kr

Avgift

2 057 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 44 ljusa och välplanerade kvm i ett mycket bra skick. Härligt läge i vackert gårdshus på den lummiga delen av Karlbergsvägen, mellan Vikingagatan och Birkagatan. Generösa ljusinsläpp, fina trägolv, högt till tak samt vackra snövita snickerier. Modernt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för matplats, soffa, och TV. Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och här kommer det även att vara utgång till den blivande balkongen. Rymlig klädkammare intill vardagsrummet. Helkaklat duschrum med wc, handfat och klinker med golvvärme.

Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr.

– Snyggt, öppet kök med vita luckor, gassspis, fläkt och ugn. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl, frys och diskmaskin från SMEG. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp mot den lummiga innergården. Stor och rymlig klädkammare.

– Sovrum med klädkammare och plats för dubbelsäng.

– Från sovrummet kommer det att byggas en balkong 2015-06-01 som bekostas av den nuvarande ägaren. Rejäl balkong med plats för bord och stolar.

– Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat.Klinker med golvvärme.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 2 057 kr
I avgiften ingår det värme, vatten och bredband 100 MB.

Andel i föreningen: 1,85554 %

Byggår: 1906

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och tvättstuga. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 5 kvm.

Lägenhetsnummer: 10731-0031

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 800 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Vårt hem 6 består av 37 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1918 och är en äkta bostadsrättsförening. Renoveringar: Stammarna har renoverats löpande under 1987-2004.
90-talet: Tak gårdshus
2000: Tak gathus
2003-04: Fasad åtgärdad
2010: Beläggning innergården, renovering av stammar genom relining
2013: Nya balkonger har satts upp
Kommande renoveringar: Se bifogad information om föreningens kommande renoveringar under 2015 gällande bl.a. trädgård, innergård, byte till mer tidsenliga portar, trapphus, gångtunnel till gårdshuset. Inga avgiftsförändringar är aviserade.

Förening: Vårt Hem 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Samtliga hushåll har tillgång till bredband med hastigheten 100/100 Mbit. Kostnaden för det löpande abonnemanget kommer ingå i månadsavgiften.

Sammanställning: Från sovrummet kommer det att byggas en balkong 2015-06-01 som bekostas av säljaren.

Beläget på den trivsammaste och lugna delen av Karlbergsvägen bland träd, grönska och vackra gårdar. Populära restauranger, caféer, frisör, fiskdelikatessbutik finns i kvarteret. Runt hörnet finns 7Eleven samt flertalet ytterligare restauranger. Ett stenkast bort är Rörstrandsgatan belägen med Birkastans största utbud av kaffebarer, restauranger, caféer, butiker och mataffärer. Vid dess ände tar Sankt Eriksplan vid med än större utbud och torghandel.

Goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, t-bana Sankt Eriksplan samt pendeltåg från Karlbergs station.

En kort promenad bort finner du Karlbergs slott, parken och kanalen. I parken kan den aktive ta en fridfull promenad eller nyttja de många motionsslingorna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.