Vasastan - Atlas

Atlasgatan 9, 5 tr

Högst upp, närmast himlen med underbar stadsvy över takåsarna.

Adress

Atlasgatan 9, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 000 000 kr

Avgift

2 324 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet med högt läge i vacker hörnfastighet. Populärt läge i attraktiva ”Lilla Paris”. Utmärkt planlösning, generösa ljusinsläpp med fransk balkong, snövita snickerier och vackra trägolv. Snyggt kök, lättmöblerat vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch. Här trivs man!

– Välkomnande hall med klädkammare och plats för ytterkläder.

– Utmärkt, öppet kök med kyl/frys och spis med fläkt.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa, teve och matplats. Vardagsrummet är öppet mot köket. Stort ljusinsläpp, ekparkett.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Pardörrar till fransk balkong och ekparkett.

– Helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställ. Klinker på golv och snygg duschvägg i glas.

Pris: 2 900 000 kr

Månadsavgift: 2 324 kr

Andel i föreningen: 3,20200 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Rymligt förråd på samma våningsplan, 5 tr samt ytterligare ett förråd i källaren som tillhör lägenheten. Tvättstuga i huset.

Lägenhetsnummer: 54

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Tendern 9 bildades 1987 och förvaltar en fastighet byggd 1928.
Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt och hyr ut två lokaler.
Bostadsytan är 1478 kvm och lokalytan är 252 kvm. Föreningens ekonomi är mycket god.
Renoveringar;
Fasad renoverats och fönster målats (2004), kungsbalkonger byggts om (2004), balkonger mot gård byggts (2004), gasservis ersatts (2003),
del av vind har sålts och inretts (2003), byte av VA och el-stammar genomförts (2002), trapphuset renoverats (1997), fönsterkarmar målats om (1992), fjärrvärme installerats (1992), anslutning till kabelTV-nätet skett (1991), tvättstugan renoverats (1990), samt taket lagts om (1990).

Förening: Tendern 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband.

Sammanställning: Fransk balkong i sovrummet. De som äger lägenheten idag använder balkongen i trapphuset i princip som sin egen. Balkongen är västervänd och har eftermiddag/kvällsol.

Härligt läge i populära Atlas området även kallat Lilla Paris. Huset är beläget några stenkast från pulsen kring Rörstrandsgatan med restauranger och kaffebarer. Nära till Vasaparken med caféer, minigolf och fotbollsplan. Vill du motionera eller promenera rekommenderas Karlbergs slottspark, cirka tio minuters promenad bort.

På andra sidan S:t Eriksbron finns Västermalmsgallerian och hjärtat av Kungsholmen kring Fridhemsplan. I andra riktningen når du Odenplan och dess utbud av shopping, uteserveringar och restauranger.

Extremt goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, bl.a. nr 3 och 4, samt T-banans gröna linje. Dessutom avgår Flygbussarna från Torsgatan samt pendeltågen från Karlbergs station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.