Vasastan

Hagagatan 8, 4 tr.ö.g

Läcker vindsetagevåning i drömskick! Eldstad, balkong, terrass och vy över Vasastans takåsar!

Adress

Hagagatan 8, 4 tr.ö.g

Rum

2

Slutpris

5 650 000 kr

Avgift

3 307 kr/mån

Boyta

89 kvmOm bostaden

Med suveränt läge i Vasastan och kvarteren kring Odenplan ges här ett drömboende närmast himlen! Högst upp i gårdshuset finns denna läckra vindsetagevåning om 89 kvm ”levnadsyta” (82 kvm boyta + 7 kvm biyta/under snedtak) som uppfördes 2005 och som med stilsäker hand renoverats till toppskick! Klassiskt vackert sekelskifte möter modern design och stilren inredning, vilket bidrar till våningens härliga karaktär. Tidsenliga detaljer såsom högt till tak med stuckaturer, spegelmönstrade dörrar och fönsternischer, väggpaneler och snövita snickerier harmonierar väl med sober färgsättning, goda funktionslösningar, öppna sällskapsytor och typiska vindsdetaljer. Sådana detaljer är snedtak med högt till nock, takbjälkar, fönsterkupor och en specialdesignad trappa, m.m. Här finns även braskamin samt både balkong och en stor terrass i sydväst med vy mot himmel och takåsar. Våningen i kombination med det suveräna innerstadsläget gör detta till ett hem många längtat efter!

ENTRÈPLAN:

– Välkomnande entré till öppen härlig och ljus sällskapslösning med kök och matsalsdel i ett. Här finns plats för många middagsgäster. Köket byggdes 2005 och är stilrent inrett i högblankt vitt med gott om skåp i dubbla rader mot taket. Arbetsytorna är generösa med diskbänk och separat köksö som ansluter till matplatsen. Här finns integrerad kyl, frys och diskmaskin samt keramikhäll, varmluftsugn och microvågsugn i rostfritt.

– Toppfräscht badrum från 2005 med kaklade väggar och sjöstensgolv med golvvärme. Här finns en duschhörna, toalett, handfat, badrumsskåp, infällda spotlights i taket och en tvättmaskin.

– Sovrum med plats för stor dubbelsäng och garderober. Här finns en klädkammare och utgång till solig balkong i väster.

ÖVRE PLAN:

– Via specialdesignad trappa i svetsat stål och oljad ek nås vindsplanet. Här ges ett härligt och genomgående sällskapsrum med läckra vindsdetaljer såsom snedtak, framtagna träbjälkar, högt till taknock och fönsterkupor med fantastisk vy över Vasastans takåsar. Skjutdörrar med panoramafönster leder ut till den möblerbara terrassen med sol fram till 21-tiden på sommaren.

Det övre planet har ett separat värmesystem där elementen värms genom föreningens el och man kan själv reglera. På övervåningen finns en dörr som leder ut till ett stort vindsförråd.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 3 307 kr

Andel i föreningen: 5,38000 %

Byggår: 1905

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga i gårdshuset, renoverad 1999 och består av 3 st. tvättmaskiner, torktumlare och ett stort torkrum. Det finns källarförråd och ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten som nås direkt via dörr på övre planet. Cykelrum.

Renoveringar: Stammar bytta 88/89. Byte av el-stigare 88/89. Fönster målades om utvändigt 2005 och taken under andra hälften av nittiotalet. Ny fjärrvärmeanläggning installerades 2007. Stamrensning utfördes 2007. Trapphus renoverat 2008. OVK gjordes 2008. Renovering av gården pågår under 2009.

Lägenhetsnummer: 37

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garage i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Åttan u.p.a. bildades 1920 och består av 36 lägenheter och 2 lokaler. För mer information se föreningens hemsida: www.bf8an.com.

Förening: Bf Åttan u.p.a.

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Möjlighet till äkta bredband (fiber) från Bredbandsbolaget.

Sammanställning: På entréplan finns en balkong och på övre plan en terrass om ca 9 kvm i väster med sol fram till 21-tiden sommartid.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan. Här finns stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet 7 Eleven-butiker och cafeér. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och till renoverade Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana är ett bara stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats och kanot. Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.