Vasastan

Surbrunnsgatan 43, Vindsetage

Unik vindsetage med balkong i söder och möjligt bygglov för takterrass. 4.68 m till taknock, sociala ytor och vackra detaljer. Anno 1910 resp 2007.

Adress

Surbrunnsgatan 43, Vindsetage

Rum

2

Slutpris

4 650 000 kr

Avgift

3 867 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

I synnerligen eftertraktade kvarter i Vasastan, på ostörd del av och trevliga Surbrunnsgatan, ges tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende i fastighet anno 1910!

Fantastiskt vindsetage med balkong i söderläge, möjlighet att fönya bygglov för takterrass, stora sällskapsytor, vackra oljade furugolv, braskamin, spegeldörrar och härlig takhöjd med framtagna bjälkar. Den äldre charmen i kombination med det moderna och stilrena ger hela våningen en unik charm och känsla som endast kan beskrivas på plats. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Balkong med utsikt över takåsarna mot innergården. Bygglov för takterras om 4,2 m * 2 m från övre plan har precis gått ut och ny bygglovsansökan kan inlämnas från framtida köpare!

Varmt välkomna på visning av ett suveränt hem!

VINDSVÅNINGEN HAR EN LEVNADSYTA OM 83 KVM VARAV 73 KVM ÄR BOAREA OCH 10 KVM BIAREA.

ENTRÉPLAN
Genomgående planlösning med oljade trägolv och vita väggar.
– Hall med två rymliga garderober med överskåp ända upp till tak.

– Kök med matplats och utgång till balkongen. Bra förvaringsutrymmen med vitmålade köksluckor, skafferi och städskåp original. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spis, ugn och fläkt.

– Underbart vardagsrum/sovrum med två vackra fönster. Gott om plats för önskad möblering.

– Nyrenoverat (2010) badrum med golvvärme, badkar, dusch, skåp, handfat, spegel, torkställ och wc.

– Balkong med pardörrar, högst upp som vetter mot söder och föreningens fina innergård. Utsikt över takåsarna. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Trappa som leder upp till plan 2 med belysning som styrs av rörelsedetektor.

PLAN 2
Vardagsrum/sovrum med loft och tidigare bygglov för takterrass.
– Charmig och sällskapsvänlig övervåning med mörkbetsat furugolv, vita väggar samt fonvägg med tapet av klassiskt William Morris-mönster. Stort fönsterparti samt tre takfönster. 4.68 meter till taknock, fungerande braskamin, framtagna bjälkar samt integrerade spotlights. Inbyggd bokhylla med en extra entré bakom som kan användas om så önskas. Här finns även en vattenho. Hela övervåningen är väl ljudisolerad mot grannar. Stege till loft där det funnits bygglov (ntt bygglov kan sökas) för takterrass om 4,2 meter * 2 meter!

ÖVRIGT
Bygglov för takterrass om 4,2 meter*2 meter har precis gått ut men ny bygglovsanökan kan inlämnas från framtida köpare. Alla tidigare ritningar finns att övertaga!

Pris: 4 800 000 kr

Månadsavgift: 3 867 kr

Andel i föreningen: 8,06630 %

Byggår: 1910

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och innergård.

Lägenhetsnummer: 323-9

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Trädgårdsmästaren 11 är en äkta förening som bildades 2001. Föreningen har 20 lägenheter om totalt 1 041 kvm och 2 lokaler om 71 kvm. Två av lägenheterna är hyresrätt och 18 är bostadsrättslägenheter. Föreningen stärkte ekonomin 2017 genom att omvandla hyreslokaler till bostadsrätter som sedan såldes. Stor amortering av lån skedde.
2014 – Entrédörrarna har bytts ut till nya automatiska dörröppnare.
2014 – Trapphusen har målats om samt nytt trapphusregister och nya strömbrytare till belysning är fixad.
2013 – Installation av säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter.
2001 – Renovering av fasad.
2009 – Målning av taket.
2009 – Relining av samtliga stammar.
1964 – Byte av elstigar.

Förening: Brf Trädgårdsmästaren 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Ypperligt, centralt läge nära Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken, Vasaparken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.