Vasastan

Upplandsgatan 17 A, 1 tr.

Drömläge vid Tegnérlunden. Öppen planlösning, toppskick och stor balkong.

Adress

Upplandsgatan 17 A, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

3 188 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

Välkomna till denna sekelskiftespärla med ett av Vasastans mest attraktiva lägen intill Tegnérlunden. Lägenheten är belägen på 1 trappa i vacker fastighet med hiss direkt in i lägenheten. Vackra detaljer i form av generösa ljusinsläpp, djupa fönsternischer och härlig takhöjd. Trevligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och utgång till stor balkong. Påkostat kök i stram stilren design och ett trivsamt sovrum med badrum ”in suite”. Tack vare att lägenheten är belägen i fastighetens gårdshus bor man här helt ostört med pulserande city strax utanför porten. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus ton. Hiss direkt in i lägenheten.

– Trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till stor balkong.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Bra förvaringsutrymme samt gott om avställningsytor.

– Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Mycket bra förvaringsutrymme i form av platsbyggd garderobsdel.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinker med värmeslingor och ljust kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, badkar, tvättmaskin, torktumlare och spotlights i tak.

– Separat gästtoalett med mörkt klinker på golv och ljust kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 188 kr

Andel i föreningen: 0,88821 %

Byggår: 1887

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd, källarförråd och en tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 99-2338-2-121-2

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 72 lägenheter och 12 affärslokaler.Kök och badrumstammar byttes 1992. Elstigar och ventilationstrummor är renoverade mellan 2000-2005. Under senare tid har följande hänt i fastigheten:
-Man har rustat upp trapphusen på Upplandsgatan 17 A,B och C.
-Byggandet av hissen i Upplandsgatan 17A har slutförts och godkänts av byggnadsnämnden. -Utrymningsvägar via tak och balkonger på Upplandsgatan 17 B och C har slutförts. -En gammal gasservisledning har förnyats med reliningteknik. -Föreningen har rustat upp utrymda lokaler så att värmeisoleringen har förbättrats.

Förening: Facklan 7

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Stor balkong mot lugn innergård.

Här på Upplandsgatan 17 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.