Vasastan

Frejgatan 36, 2 tr

Sekelskiftesdröm i toppskick på fantastisk adress. Perfekt planlösning och högt till tak, balkong, kakelugn, vackra golv och generösa ljusinsläpp.

Adress

Frejgatan 36, 2 tr

Rum

2

Slutpris

7 310 000 kr

Avgift

2 318 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskifteslägenhet om 72 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är en 2,5:a men har onekligen funktionen av 3 r o k.

De tidstypiska detaljerna är på plats såsom högt till tak, stora fönster med djupa spegelnischer, vitlaserade furutiljor, fungerande kakelugn samt snövita snickerier och spegeldörrar. Stor balkong med kvällssol och fri vy över Enkehusparken.

Härligt läge på Frejgatan invid Odenplan. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet från 1884. Missa inte detta tillfälle, välkommen på visning!

– Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder. Vitlaserade furugolv.
– I slutet av hallen finns ett mindre rum som idag används som barnrum. Snyggt ljusinsläpp från hallen via spröjsat fönster upp mot taket.
– Sovrum med plats för dubbelsäng, utgång till balkong samt mycket bra förvaring i garderobsvägg. Vitlaserade furugolv.
– Rymlig balkong med fro och ogenerad utsikt över Enkehusparken. Plats för bord och stolar. Kvällssol!
– Stort helkaklat badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Tvättmaskin, handfat, WC, dusch och fönster. Inredning från 2013.
– Utmärkt kök (Ballingslöv 2012) med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, micro, spishäll, fläkt, varmluftsugn och diskmaskin. Vitvaror från Siemens.
– Underbart vardagsrum med generösa ljusinsläpp, fungerande kakelugn och vitlaserade furugolv.

Pris: 6 475 000 kr

Månadsavgift: 2 318 kr
I avgiften ingår vatten och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr, uppvärmning 500 kr.

Byggår: 1884

Uppvärmning: Direktverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns gemensam tvättstuga i källaren med 1 tvättmaskin samt 1 torktumlare. Båda inskaffade 2012. Tre förråd tillhör lägenheten, två på vinden och ett i källaren. På baksidan finns en terrass med trädgårdsmöbler och grill som är tillgänglig till föreningens medlemmar. Det finns ett utrymme för cyklar att parkeras på bottenvåningen. Det finns även ett cykelställ på baksidan. Ett barnvagnsförråd finns också på bottenvåningen.

Lägenhetsnummer: 1202

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 10 bostadsrätter. Välskött fastighet och god ekonomi.
2015 Installation av bredband via Stockholms Stadsnät
2015 Spolning av V/A stammar.
2016 Restaurerar trapphuset till att efterlikna den tidstypiska stilen från byggåret
2016 Nya säkerhetsdörrar
2016 Två st 500 liters varmvattensberedare installerades i källaren och förser alla lägenheter med vatten. Vatten ingår i avgiften.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Förening: Heimdal 27

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Levereras från Stockholms Stadsnät (1000 Mbit) vilket ingår i avgiften. Bostadsrättsinnehavaren står för eget wifi modem (uttag för kabel finns i lägenheten). Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong mot innergården. Kvällssol.

Fastigheten är belägen i lugnt område men direkt närhet till Odenplan, Odengatan och Karlbergsvägen.

Vid Odenplan myllrar butiker och varuhus med restauranger, caféer och matvarubutiker. Bakom Stadsbiblioteket finner du Observatorielunden med vid utsikt över staden. En kort promenad bort till Sankt Eriksplan ger ett utbud av fler butiker, bra restauranger och kaffebarer.

Vasaparken erbjuder uteservering och minigolf. Under vår, sommar och höst finns möjlighet till bollspel och under vintern förvandlas planen till isbana.

Även andra grönområden som Hagaparken och Karlberg Slottspark nås med bekvämt promenadavstånd.

Goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och T-banans gröna linje från Odenplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.