Vasastan

Upplandsgatan 17 A, 4 tr.

Drömläge vid Tegnérlunden. Trevlig planlösning, bra skick och stor balkong. Möjlig trea!

Adress

Upplandsgatan 17 A, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

3 346 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara sekelskiftespärla med ett av Vasastans mest attraktiva lägen intill Tegnérlunden. Lägenheten är belägen på 4 trappor i vacker fastighet med hiss. Vackra detaljer i form av generösa ljusinsläpp, djupa fönsternischer, två kakelugnar och härlig takhöjd. Trevligt vardagsrum med fungerande kakelugn. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Påkostat kök i stram stilren design, underbart sovrum med kakelugn och utgång till stor balkong med sol från ca 16-20. Lägenheten kan byggas om till en mycket bra trea, se alternativ planskiss. Tack vare att lägenheten är belägen i fastighetens gårdshus bor man här helt ostört med pulserande city strax utanför porten. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt vardagsrum med fungerande kakelugn. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsutrymme samt gott om avställningsytor i form av extra djup diskbänk. I anslutning finns ett fint serveringsskåp i orginal. Plats för matbord för 4 personer.

– Underbart sovrum med kakelugn och utgång till stor balkong med sol från ca 16-20. Förvaringsutrymme i form av 3 garderober.

– Separata badrum med plastmatta och väggar i ljus ton. Möjlighet finns att slå ut väggen och på så sätt få ett större badrum, se alternativ planskiss.

Lägenheten kan byggas om till en trea, se alternativ planskiss.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 346 kr

Andel i föreningen: 0,93216 %

Byggår: 1887

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd, källarförråd och en tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 99-2338-2-124-2

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 72 lägenheter och 12 affärslokaler.Kök och badrumstammar byttes 1992. Elstigar och ventilationstrummor är renoverade mellan 2000-2005. Under senare tid har följande hänt i fastigheten:
-Man har rustat upp trapphusen på Upplandsgatan 17 A,B och C.
-Byggandet av hissen i Upplandsgatan 17A har slutförts och godkänts av byggnadsnämnden. -Utrymningsvägar via tak och balkonger på Upplandsgatan 17 B och C har slutförts. -En gammal gasservisledning har förnyats med reliningteknik. -Föreningen har rustat upp utrymda lokaler så att värmeisoleringen har förbättrats.

Förening: Facklan 7

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Stor balkong med sol från ca 16-20.

Här på Upplandsgatan 17 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.