Vasastan

Hagagatan 30, 2 tr

Härligt skick med 20-talscharmen väl bevarad. Flexibel planlösning och attraktivt läge!

Adress

Hagagatan 30, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

2 488 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar lägenhet i fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Lugnt och rofyllt belägen i trivsamma 20-talskvarter. Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Påkostat och exklusivt kök från Lidhults med vitvaror från Gaggenau & Siemens. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i en stor garderobsvägg. Utgång till underbar balkong mot lugn innergård. Rymligt badrum, separat gäst-wc samt en klädkammare. Populär och välskött bostadsrättsförening med en mycket trevlig innergård.

Lägenheten kan byggas om till en bra 3:a, se alternativ planskiss.

Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och väggar i ljus ton.

– Sällskspsvänligt vardagsrum gott om plats för säväl soffgrupp som matplats. Den inre hallen disponeras idag perfekt som matsal för större sällskap.

– Påkostat och exklusivt kök från Lidhults renoverat 2012. Bra arbetsytor med dansk bänkskiva i rökt ask och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt ett skåp i original. Sittplats för två personer. Köket är utrustat med vitvaror från Gaggenau och Siemens med bl.a. extra hög kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

– Rofyllt sovrum med utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även en rymlig garderobsvägg.

– Underbar balkong som vetter mot innergården. Högt läge ovan trädtopparna. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

– Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, infällbara duschväggar, handfat och wc. Dessutom finns en praktisk gäst wc med toalett och handfat.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 2 488 kr

Andel i föreningen: 4,40290 %

Byggår: 1926

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren samt cykelförråd. Unik innergård med bevarad 20-tals charm med grusgångar och gräsmattor. Sommarmöblering och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 9 (1204)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 169 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna. Flertalet externa garage inom ett par kvarter.

Allmänt om föreningen: Brf Hagagatan 30 förvärvade fastigheten 1988 och består av 23 bostadsrättslägenheter och 1 hyreslokal. Föreningens har nyligen installerat säkerhetsdörrar för samtliga medlemmar. Stammar och el byttes 2003, obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med godkänt resultat 2007, vindsvåningar färdigställda 2010, renoverad tvättstugan 2011. Energiprestanda: 169 kWh/m² och år. Välskött och populär förening!

Förening: Brf Hagagatan 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Sammanställning: Balkong i fritt läge mot innergård.

Välkommen till härliga Vasastan och dessa klassiska kvarter. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. I området finns ett stort utbud av välrenommerade restauranger, mysiga cafeér, butiker, mataffärer, apotek m.m. Kommunikationerna är goda i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Vasaparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse. .

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.