Vasastan

Luntmakargatan 74, 4 tr.

Underbar takvåning med stor terrass, balkong & två kakelugnar.

Adress

Luntmakargatan 74, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

4 071 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende om 68 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med vardagsrum, kök och terrass mot Luntmakargatans takåsar och sovrum med balkong mot lugn innergård. Härligt sekelskifte med snedtak generösa ljusinsläpp, fina trägolv, två fungerande kakelugnar och snövita snickerier. Attraktivt, centralt belägen med bekvämt promenadavstånd till allt vad city kan erbjuda. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klinker med golvvärme och infälld belysning via spotlights.

– Stort, luftigt sovrum mot innergården med plats för dubbelsäng. Fungerande kakelugn, snedtak, parkett och utgång till balkong. Två inbyggda garderober samt en platsbyggd garderob med skjutdörrar.

– Kaklat badrum med badkar, wc, handfat, tvättmaskin och fönster. Spotlights i tak.

– Lättmöblerat vardagsrum med stora skjutdörrar i glas (suveränt ljusinsläpp!) till terrassen, naturlig plats för soffa och teve. Parkettgolv, fungerande kakelugn och snedtak.

– Härligt kök med ytterligare en utgång till terrassen. Köket renoverades 2007 och är i ett utmärkt skick. Gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Kyl, frys, spis med fläkt, diskmaskin och infälld belysning via spotlights i tak.

– Terrass med trätrall utmed hela köket och vardagsrummet. Gott om plats för utegrupp och solstolar. Härligt solläge i sydväst och fin stadsvy.

Pris: 3 250 000 kr

Månadsavgift: 4 071 kr

Andel i föreningen: 12,83000 %

Byggår: 1914

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 402

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Sjölejonet 9 består av 14 bostadslägenheter med en yta på 676 kvm och 2 lokaler på en yta på 190 kvm. Av de 14 lägenheterna är 12 upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt (dold framtida intäkt). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok. 1990 byttes stammar i kök och badrum, samt elstigar. Under 2012 utfördes spolning av stammar och förbättringsåtgärder av taket samt löpande tillsyn av fjärrvärmecentralen samt föreningens hiss. Inga planerade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningens styrelse. Energiprestanda: 134 kWh/m² och år.

Förening: Sjölejonet 9

TV: Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget, nuvarande ägare använder Boxer.

Sammanställning: En balkong mot innergården och stor terrass mot takåsar och Luntmakargatan. Terrassen har sol hela dagen och sträcker sig utmed hela vardagsrummet och köket.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.