Vasastan

Ynglingagatan 19, 4tr

Fantastisk sekelskiftestvåa med högt och insynsskyddat läge. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, vackra golv och öppen spis. Möjlig 3:a!

Adress

Ynglingagatan 19, 4tr

Rum

2

Slutpris

5 200 000 kr

Avgift

3 214 kr/mån

Boyta

67 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 67 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom högt till tak, stukaturer, slipad fiskbensparkett och öppen spis. Optimal och genomgående planlösning med ett utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum samt fräscht badrum.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vanadislunden, Hagaparken och Vasaparken. Trygg och stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob. Det finns möjlighet att flytta köket hit och få till två bra sovrum. Säkerhetsdörr.

– Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti med utsikt mot Hagaparken. Naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt middagsbord. Här finns också den fina öppna spisen (fungerande).

– Rofyllt och helt insynsfritt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns diskmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl och frys och plats för matbord.

– Fräscht badrum med dusch, handfat på kommod, WC, handdukstork samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 214 kr

Andel i föreningen: 4,28200 %

Byggår: 1905

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagns- och cykelförråd, tvättstuga, vindsförråd samt ett mindre matförråd i källaren.

Lägenhetsnummer: 52 (1501)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Odin 14 förvärvade 1997 den vackra fastigheten på Ynglingagatan 19. Föreningen består av 22 lägenheter med bostadsrätt, samt 1 lägenhet och 2 lokaler upplåten med hyresrätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
1997: Elstambyte.
1998: Rörstambyte.
2007: Fönsterrenovering.
2008 Yttertak samt trapphus.
2012: Renovering av innergård samt vissa rökkanaler (bl.a. till denna lägenhet).
2013: Takrenovering.
2014: Stamspolning och OVK.

Kommande renoveringar:
2015:Takmålning, elservice, fiberkabel samt hiss.
2016: Fönster mot gården

Ombyggnation av lägenheten kräver styrelsens godkännande.

Driftkostnad/månad ca: Hushållsström 250:-, hemförsäkring 150:-

Förening: Brf Odin 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2.

Internet: Internet Fiber via Ownit.

Attraktivt och mycket eftersökt läge nära Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet caféer. Bekvämt promenadavstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar och flygbussen. Härliga Hagaparken nås enkelt och Vasaparken med caféer, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.