Vasastan

Upplandsgatan 17 C, 3 tr.

Drömläge vid Tegnérlunden. Toppskick och stor, solig balkong.

Adress

Upplandsgatan 17 C, 3 tr.

Rum

2

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

3 070 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Underbar sekelskiftespärla med ett av Vasastans mest attraktiva lägen intill Tegnérlunden. Den välkomnande hallen med två fönster, serveringsskåp och vackra furugolv öppnar upp mot samtliga rum på ett trivsamt sätt. Köket är nyligen renoverat och erbjuder matplats för 4 personer. Det mycket rymliga sovrummet kan med fördel inredas med dubbelsäng, sängbord, garderober och även separat arbetsplats. Från sovrummet öppnas dörrarna upp mot den soliga balkongen mot föreningens gemensamma och mycket trevliga innergård. Med ingång från både hall och sovrum når vi vardagsrummet som har charmigt burspråk och två stora fönster i fil. I vardagsrummet finns idag en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Tack vare klädkammaren utökas vardagsrummets disponibla golvyta på ett effektiv sätt. Vi når slutligen lägenhetens badrum som även det nyligen renoverades med exklusiva materialval. Tack vare att lägenheten är belägen i fastighetens gårdshus bor man här helt ostört med pulserande city strax utanför porten.

TilI månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 150:- för bredband och telefoni.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och ett vackert originalskåp med flertalet hyllplan. Furugolv och två fönster ger genomgående ljusinsläpp.

– Snyggt och stilrent kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Vitlaserat furugolv. Spis med induktionshäll, ugn (SMEG) och fläkt. Diskmaskin.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och vitlaserat furugolv. Snyggt burspråk med generösa ljusinsläpp.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Vitlaserat furugolv och utgång till balkongen.

– Toppfräscht badrum med helkaklade väggar och klinker med värme på golv. Dusch, vägghängd WC, handdukstork och det är förberett för tvättmaskin & torktumlare

All el i lägenheten är nydragen med nytt automatsäkringsskåp.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 3 070 kr

Andel i föreningen: 0,85513 %

Byggår: 1887 (2005)

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och två tvättstugor. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 99-2338-2-129-2

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 72 lägenheter och 12 affärslokaler.Kök och badrumstammar byttes 1992. Elstigar och ventilationstrummor är renoverade mellan 2000-2005. Under senare tid har följande hänt i fastigheten:
-Man har rustat upp trapphusen på Upplandsgatan 17 A,B och C.
-Byggandet av hissen i Upplandsgatan 17A har slutförts och godkänts av byggnadsnämnden. -Utrymningsvägar via tak och balkonger på Upplandsgatan 17 B och C har slutförts. -En gammal gasservisledning har förnyats med reliningteknik. -Föreningen har rustat upp utrymda lokaler så att värmeisoleringen har förbättrats.

Förening: Facklan 7

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong

Här på Upplandsgatan 17C bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.