Vasastan

Roslagsgatan 25, 5 tr

Stilren tvåa i högt och fritt läge med fantastiskt ljus, öppna sällskapsytor, eldstad, balkong i sydväst och utsikt över takåsar.

Adress

Roslagsgatan 25, 5 tr

Rum

2

Slutpris

4 610 000 kr

Avgift

2 963 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Stilren design och toppskick, strålande ljusinsläpp och ljuvlig känsla präglar denna fantastiska tvårummare på bästa adress i Vasastan. Lägenheten är insynsfritt belägen på det högsta ordinarie våningsplanet (endast takvåning ovanför) i fastighet från 1902, den är utmärkt disponerad med genomgående planlösning som är både luftig och trivsam. Från den ljuvliga balkongen i sydväst avnjuts härlig sol hela dagen samt fri utsikt över takåsar och öppna innergårdar.

Lägenheten har på senare tid smakfullt renoverats och erbjuder öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Vardagsrummet har dubbla fönsterpartier med vy över takåsar, en fungerande öppen spis och plats för soffgrupp samt matsalsbord. Köket är välutrustat med rostfria maskiner från Siemens. Helkaklat och fräscht badrum med dusch. Rejält sovrum i rofyllt läge mot innergården med utgång till balkongen. Hall med plats för ytterkläder och skor samt en klädkammare inredd som en egen ”tvättstuga” med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har inbyggda högtalare i kök, vardgsrum, hall och badrum, vacker oljad stavparkett, infällda spotlights i tak med dimmers samt väggar och snickerier i ljusa kulörer.

Mycket välskött förening med god ekonomi.

– Inbjudande hall med plats för ytterkläder och skor samt övrig klädförvaring i fristående garderober längs med vägg. I hallen finns en klädkammare inredd som en egen ”tvättstuga” med tvättmaskin och torktumlare samt hyllor för övrig förvaring. Infällda spotlights i tak, oljad stavparkett och väggar i vitt.

– Härliga, öppna sällskapsytor i vardagsrum och kök. Vardagsrummet har dubbla fönsterpartier i högt insynsfritt läge med vy över takåsar, en öppen spis och plats för soffgrupp samt matsalsbord. Platsbyggt förvaringsskåp, infällda spotlights och högtalare i tak, oljad stavparkett samt väggar i vitt.

– Vardagsrummet ansluter till ett stilrent, välutrustat kök i vitt med god förvaring i skåp och draglådor. Bra arbetsytor. Kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin och fläkt i rostfritt från Siemens. Oljad stavparkett.

– Helkaklat badrum med dusch och vikdörrar i glas, klinkergolv med golvvärme, toalett, handfat på kommod samt infällda spotlights i tak.

– Stort sovrum med rofyllt läge mot gårdssidan, plats för dubbelsäng, platsbyggd garderob längs vägg samt utgång till balkong i sydväst med sol hela dagen och härlig utsikt över himmel, takåsar och öppna innergårdar. Oljat parkettgolv.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 2 963 kr

Andel i föreningen: 2,80400 %

Byggår: 1902

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Föreningen disponerar en fin gemensam innergård som renoverades 2010 med trädäck, sittgrupper, grill och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: 1996-1997: Stambyte kök och badrum samt byte elstigare, fasad, fönster, trapphus, hiss, fjärrvärme, ventilation och tvättstuga. 2007-2008: Byggnation av tre vindsvåningar och renovering av tak. 2008: Renovering av tak 2009-2010: Ommålning av trapphus. Renovering av innergård. 2011: Byggnation av balkonger.

Lägenhetsnummer: 241-25604 (1504)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 116 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagmöjligheter i området. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Föreningen köpte fastigheten år 2000 och upplåter 39 lägenheter med bostadsrätt och 3 lägenheter med hyresrätt samt 4 hyreslokaler. Föreningens ekonomi är god.

Förening: Brf Baggen 5

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

Antal lägenheter: 39

Antal lokaler: 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i högt, ljust och insynsfritt sydvästläge med sol hela dagen samt underbar utsikt över takåsar och öppna innergårdar.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibirien är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan. På någon minut nås E 4:ans norra och södra avfarter samt även E 18. I området finns ett flertal dagis samt skolor.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.