Vasastan

Dalagatan 40 A, 3 tr

Fantastisk sekelskiftestvåa med underbart parkläge. Hörnlägenhet med stora och ogenerade ljusinsläpp, solig balkong, härlig takhöjd & vackra furugolv.

Adress

Dalagatan 40 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

6 000 000 kr

Avgift

3 094 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 80 ljusa och välplanerade kvm med en underbar utsikt över Vasaparken. Sekelskifte med stora spröjsade fönster, högt i tak, ekparkett, rymlig balkong samt vackra snickerier, golvsocklar och pardörrar.
Genomgående planlösning med välkomnande hall, härligt vardagsrum, två sovrum, kök samt badrum. Gott om förvaring med inbyggda garderober.

Trygg och klok förening med låga avgifter och vacker, välskött fastighet från 1885. Som kuriosa kan vi nämna att Astrid Lindgren bodde i grannhuset, Dalagatan 46

– Välkomnande och möblerbar hall med klädkammare och plats för ytterkläder.

– Helkaklat badrum med WC, handdukstork, handfat och badkar. Klinker med golvvärme.

– Rymligt och utmärkt kök med bra arbetsytor, gott om skåp och matplats för 6-8 personer. Kyl/frys, gasspis, fläkt, elugn och diskmaskin.

– Lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster och furugolv.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Utgång till balkong.

– Ogenerad balkong med plats för bord och stolar. Bra solläge!

Pris: 5 700 000 kr

Månadsavgift: 3 094 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Beräknad driftkostnad ca: hushållsström 250 kr/månad och hemförsäkring 150 kr/månad.

Andel i föreningen: 3,36286 %

Byggår: 1886

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten, vid en försäljning av råvinden kommer det att beredas ett nytt källarförråd för denna lägenhet. Tvättstuga som bokas via föreningens hemsida, cykelrum och en fin gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 1301

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1998 består av 23 bostadsrätter. Se gärna bifogad årsredovisning och underhållsplan för utförda och planerade renoveringar. Stammarna byts ut successivt, denna lägenhets badrum är stambytt. Se gärna föreningens hemsida, http://www.nebulosan21.se, för mer info. Föreningen är en äkta förening med god ekonomi och låg belåning. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har under en tid projekterat för försäljning av råvinden i gårdshuset, vilket skulle innebära ett kapitaltillskott för föreningen.

Förening: Nebulosan 21

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Fantastiskt läge vid Vasaparken och nära härliga Tegnérlunden. Kort promenad till Odenplan med tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer, teater, gym och utmärkta kommunikationer. På andra sidan Vasaparken ligger S:t Eriksplan och Rörstrandsgatan med dess populära gatustråk med restauranger och caféer. Läget är mycket centralt med 10 minuters avstånd till Stockholms City. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbana, blivande citybana samt flygbussar och Arlanda Express.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.