Vasastan

Döbelnsgatan 60, 1tr

Snygg och stilren 2:a i toppskick! Välkommen till denna strålande ljusa lägenhet med optimal planlösning och stor uteplats på grönskande innergård!

Adress

Döbelnsgatan 60, 1tr

Rum

2

Pris

6 195 000 kr

Avgift

2 336 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Lägenheten bjuder in till sociala tillställningar mellan vardagsrum och kök med sin öppna, härliga planlösning och genomgående höga standard med alla tänkbara och moderna bekvämligheter som önskas. Från vardagsrummet når man den inbjudande uteplatsen som fungerar som en förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. En perfekt plats att starta, avnjuta eller avrunda dagen i eget eller vänners goda sällskap.

Altandörr och samtliga fönster vetter mot den lugna och härligt grönskande innergården med flera mysiga uteplatser, träd- och blomsterplanteringar. Det stilrena köket i utmärkt utförande bjuder på god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning från Gaggenau. I anslutning ges dessutom plats för matsalsbord med många middagsgäster. Den härliga och spatiösa uteplatsen har plats för soffgrupp, middagsbord, planteringar mm. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och det finns även plats för stor dubbelsäng.

Här bor du tyst och lugnt i en trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet mitt mellan citypulsen och strövområdena i Hagaparken runt Brunnsviken. I dessa attraktiva och populära kvarter av Vasastan finner du mängder av välrenommerade restauranger, caféer och butiker.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet i toppskick.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Grått klinker på golv, samt genomgående vitmålade väggar och tak, samt spots i tak.

– Exklusivt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, tvättpelare, wc, handfat på kommod och dusch.

– Ljust och luftigt vardagsrum med 3 stora fönsterpartier och utgången till den stora uteplatsen som fungerar som en förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Här finns plats för soffgrupp, middagsbord, planteringar mm. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Alla fönsterbleck i mörk granit (Night in the blue).

– Utmärkt sällskapskök i stilren och minimalistisk design med bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Komplett maskinell utrustning från Gaggenau i form av induktionshäll, varmluftsugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns även plats för rejält middagsbord.

– Rymligt sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng.

Pris: 6 195 000 kr

Månadsavgift: 2 336 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband (1000MB/s) på 220 kr/mån. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 200:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 0,72190 %

Byggår: 1962

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd, cyckelförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård och en takterrass med fantastisk utsikt och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 6093 (1104)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 171 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Geten 31 förvärvade fastigheten 2007, och består av 93 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter och 5 lokaler. Föreningen har även ett garage med 161 platser. Föreningen hyr ut dessa platser till Stockholm Parkering, men har dispositionsrätt till 35 parkeringsplatser. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2009: Stambyte
2010: Konvertering av lokal till 8 lägenheter. Tätning av gårdsbjälklag.
2011: Konvertering av lokal till 2 lägenheter.
2012: Fasadrenovering, balkongbyggnation samt utbyte av fjärrvärmeinstallation.
2013: Upprustning av gård samt OVK.
2015: Renovering av kungsbalkonger.
2016: Fönsterrenovering.

För mer information se föreningens hemsida: www.geten31.se samt senaste årsredovisning.

Förening: Brf Geten 31

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Hastighet: 1000MB/s. 220:-/mån för kabel-TV och bredband.

Sammanställning: Stor och härlig uteplats mot den härliga grönskande innergården med träd och planteringar. Här finns plats för soffgrupp, middagsbord, planteringar mm.

Planritning

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.