Vasastan

Luntmakargatan 85, 3 tr

VISNINGEN INSTÄLLD. SÅLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN.

Adress

Luntmakargatan 85, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 350 000 kr

Avgift

3 332 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till en riktigt bra lägenhet om 60 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Underbart läge med promenadavstånd till Stureplan. Solig balkong, öppen spis, vackra trägolv, snövita snickerier och generösa ljusinsläpp. Genomgående planlösning med sovrum mot lugn innergård, snyggt kök med matplats och ett trevligt vardagsrum. Missa inte detta tillfälle, här kommer du att trivas!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Två garderober.

– Sovrum med parkettgolv och plats för dubbelsäng. Garderober.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och öppen spis (ej fungerande för närvarande). Utgång till balkong.

– Kaklat badrum med klinker på golv. WC, handfat och dusch, förberett för tvättmaskin.

– Snyggt kök med matplats för fyra personer. Kyl/frys, spis med fläkt och ugn. Diskmaskin. Gott om skåp och bra arbetsytor.

Pris: 3 275 000 kr

Månadsavgift: 3 332 kr

Byggår: 1946

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, garage och tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer: 1302.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Allmänt om föreningen: http://www.blompottan5.se/
Föreningen är mycket välskött och består av 26 lägenheter, en affärslokal och 6 parkeringsplatser. Fastigheten renoverades omfattande 2007 då stammar, elstigar, badrum, elsystem i lägenheterna, fasader och tak renoverades.

Förening: Blompottan 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Bredband viaTelia triple play.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.