Vasastan

Sigtunagatan 10, 3 tr

Härligt sekelskifte med balkong, två kakelugnar och riktigt låg avgift. Drömläge vid Vasaparken.

Adress

Sigtunagatan 10, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 010 000 kr

Avgift

1 697 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende högst upp i vacker fastighet (gårdshuset) från 1903. Attraktivt läge på populära Sigtunagatan. Sekelskifte med två fungerande kakelugnar, högt till tak med stuckatur och takrosett, fina trägolv och vita snickerier samt stor, solig balkong. Stora sällskapsytor med ett snyggt, öppet kök och lättmöblerat vardagsrum. Kaklat badrum med klinker på golv. Sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Genomgående planlösning. Högst upp med endast råvind ovanför.

Föreningen är skuldfri med ca 2 miljoner i eget kapital efter att ha sålt en lokal under 2011. Fastigheten är i mycket bra skick med de större renoveringarna gjorda.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Mörkbetsat furugolv.

– Badrum med helkaklade väggar och klinker med värme på golv. Toalett, handfat, dusch och handduksvärmare. Infälld belysning.

– Sovrum med mörkbetsat furugolv och plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns två klädkammare. Fungerande kakelugn.

– Öppet, lättmöblerat vardagsrum med fungerande kakelugn.

– Öppet kök med utgång till balkongen. Naturlig matplats för 8-10 personer. Kyl/frys, gasspis med elugn, fläkt. Bra med skåp och gott om arbetsytor.

Pris: 3 200 000 kr

Månadsavgift: 1 697 kr

Andel i föreningen: 2,92400 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1903

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns festlokal med kök och dusch och en nyrenoverad tvättstuga. Cykelställ finns på gården. Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer: 24

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 27 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Vindarna i gathuset inreddes 2000-2001. Stammar byttes 2000 och spolades 2006. Trivsam innergård som arkitektritades 2000. Källarförråden renoverades 2000. Trapphusen i gårdshuset renoverades 2004. Taken målades om 2005/2006. Fjärrvärme installerades 2005. Tvättstugan byggdes om 2006. Fastigheten ansluts till fibernät 2008. Dörrarna i gathuset målades om 2009. Renovering av gårdshusets källare 2010. Rökkanalerna renoverades 2011. Taken målades om 2012. Inga aviserade avgiftsförändringar.Föreningen planerar att sätta in säkerhetsdörrar.

Förening: Heimdal 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband (fiber från Opennet) i lägenheten med 100 Mbps. Man kan välja mellan ett 20-tal olika operatörer

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Mycket levande och trevliga kvarter med många butiker och restauranger. I närheten finns restauranger som Vasahof, Tranan och Tennstopet, m.m. C:a 100 meter till nyrenoverade Vasaparken med isbana, fotbollsplan med plastgräs, pulkabacke och nygjord lekplats. Här finns även två bra cafeér.

Goda kommunikationer. Nära till både S:t Eriksplan och Odenplans T-bana. Bussar: 3:an från S:t Eriksplan, 4:an utmed Odengatan och 2:an från Odenplan. Flygbussar vid S:t Eriksplan. Pendel vid Karlbergs station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.