Vasastan

Upplandsgatan 69 A, 2 tr

Ljuvlig sekelskiftestvåa vid Odenplan med solig balkong i väster och två kakelugnar.

Adress

Upplandsgatan 69 A, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 500 000 kr

Avgift

2 236 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

En fin genomgående sekelskiftestvåa med härligt ljusinsläpp och balkong i väster mot innergård. Balkongen har sol från lunch till ca kl 18. Sekelskiftesdetaljer såsom kakelugnar, takstuckaturer, djupa speglade fönster, vackra speglade pardörrar och serveringsskåp. Ljus och vit med sekelskifteskaraktären bevarad även genom fantastisk takhöjd och fina enhetliga trägolv som är vitlutade. Suveränt läge vid Odenplan.

Hall: serveringsskåp och avhängning för kläder. Plats för förvaring (hyllor idag) eller arbetsplats i innerhall mot vardagsrum.

Separat WC: klinkergolv, målade väggar. Utrustning: wc, tvättställ med kakel ovan samt även spegel och hylla för förvaring.

Kök: charmigt kök med rymlig matplats. Vita skåpluckor, vit bänkskiva samt ljust kakel med inbyggda spotlights ovan diskbänk. Köket är utrustat med inbyggd kyl/frys med praktiskt skafferi ovan, inbyggd diskmaskin, gasspis och varmluftsugn från Smeg.

Separat dusch: fräscht med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Lyxig takdusch, tvättställ med spegel ovan samt förvaring ovan dörr.

Sovrum: stort sovrum med lugnt läge mot innergård med gott om plats för arbetshörna och dubbelsäng. Här finns plats för förvaring i form av hel garderobsvägg som kan inredas helt om så önskas. Kakelugn ger hög mysfaktor. Utgång till balkong där man njuter av sol från lunch till ca kl.18.

Vardagsrum: Stort härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Två fönster ger fint ljusinsläpp. Kakelugn.

Pris: 4 500 000 kr

Månadsavgift: 2 236 kr

Andel i föreningen: 3,54990 %

Byggår: 1901

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4-5 kvm. I föreningen finns en tvättstuga. Två innergårdar med bl a lekstuga, grill och utemöbler. På mellangården finns ett cykelställ och barnvagnsförråd.

Renoveringar: Tak 1999. Stambyte, samtliga stammar i kök och badrum, samt elstigare 2004. Fönter mot gården 2004. Tvättstugan 2005. Fasad mot gården 2005. Trapphus 2006. Undercentralen (fjärrvärme) 2006. Bakre gård 2008. Snösmältslinga 2011. Termostater gårdshuset 2012.

Lägenhetsnummer: 23 (1203)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3 (4).

Energiförbrukning: 172 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garage i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Blåklinten 9 äger fastigheten Blåklinten 9 med adress Upplandsgatan 69. Föreningen bildades 1991 och upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt.

Föreningens ekonomi är mycket god med låg belåning om ca 7,9 mkr i långfristig skuld per 2019-12-31, vilket ger en belåningsgrad på ca 4.101:-/kvm. Omsättningstillgångar uppgick till ca 1 mkr. Föreningen har med jämn takt de senaste åren sänkt månadsavgifterna, i januari 2013 med 5 %, i juli 2013 med 5 % och ytterligare 7,5 % i januari 2014. Inga avgiftsförändringar är i dagsläget planerade eller beslutade.

Renoveringar i fastigheten:
Tak 1999.
Stambyte, samtliga stammar i kök och badrum 2004.
Elstigare 2004.
Fönster mot mellangård, gårds- och gathus 2004.
Tvättstugan 2005.
Fasad mot gården 2005.
Trapphus 2006.
Undercentralen (fjärrvärme) 2006.
Bakre gård 2008.
Snösmältningsslinga 2011.
Termostater gårdshuset 2012.
Förbättring av ventilation hyreslokal källare 2013-2014.
Tätning källare 2013.
Fönsterrenovering mot Upplandsgatan och bakre gård 2014/2015.
Renovering av mellangården 2017.
Målning av taken båda husen + montering extra rasskydd, inspektionsstegar och gåplan 2018.
Renovering av fasad mot Upplandsgatan 2018/2019.

Enligt underhållsplanen planeras följande projekt kunna genomföras tidig vår nästa år:
Renovering av båda trapphusen. Renovering av vissa delar av plåttaket. Reparation av en takterrass i gathuset. Renovering av fönster mot innergården.

Gemensamma utrymmen:
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns en tvättstuga i ett eget hus på innersta gården. Två innergårdar med bl a lekstuga, grill och utemöbler. På mellangården finns ett cykelställ och barnvagnsförråd.

Förening: Brf Blåklinten 9

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband 100 mbit/s via Ownit. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i väster mot innergård. Obligatorisk balkongavgift på 25:-/månad tillkommer.

Attraktivt och mycket eftersökt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka. Här bor ni med ett lugnt läge med allt man kan önska sig precis runt knuten. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. Stort utbud av trevliga restauranger, bra mataffärer, butiker, mysiga cafeér samt flertalet 7 Eleven-butiker. Bekvämt promenadstånd till Stureplan, city och Arlanda express. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken är ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats och kanot. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.