Vasastan, 2 rum, 59 kvm

Roslagsgatan 10

Om bostaden

Rymlig, modern & väldisponerad tvåa på eftersökt adress. Härlig öppen planlösning, egen uteplats, vackra detaljer, spröjsade fönster & kakelugn.

Varmt välkommen till Roslagsgatan 10 och detta trivsamma hem med härlig studiokänsla och mysig atmosfär. Med ett perfekt läge alldeles invid Odengatan bor du i stilfull fastighet från 1918 i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Lägenheten är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här finns ett stilrent kök som inspirerar till matlagning med all maskinell utrustning och ett generöst vardagsrum med vacker kakelugn och plats för både soffgrupp och matbord samt fint ljusinsläpp från stort spröjsat fönsterparti. Rofyllt sovrum med utgång till egen uteplats. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande. Genomgående fina golv, ljus färgsättning samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Här bor du endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad.

Lägenheten är belägen på en ½ trappa fri från insyn i välskött förening med sedvanligt god ekonomi i vacker hörnfastighet från 1918.

Varmt välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och skor.

– Stilrent kök som inbjuder till matlagning med gott om skåp och arbetsytor. Komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Mellan vardagsrum och kök finns det plats för matbord för många gäster.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Vackert spröjsat fönsterparti ger fint ljusinsläpp. Trivsam takhöjd, dekorativ kakelugn och ljust färgsatta väggar. Generös yta med plats för soffa och övrig önskad möblering.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaring i stor garderob. Utgång till uteplatsen.

– Stilrent badrum med kaklade väggar. Utrustat med wc, dusch, badkar, handfat samt klinkers med golvvärme.

Pris: 4 995 000 kr

Månadsavgift: 1 784 kr
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband via ComHem 250 Mbit/s.

Andel i föreningen: 2,17632 %

Uppvärmning: 250 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1918

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: Brf Odens Ros är en äkta förening som äger marken och består av 20 lägenheter och 6 lokaler. Total ytan är 3 578 kvm, varav 2 712 kvm utgör bostadsyta och 866 kvm lokalyta. Föreningen har mycket god ekonomi med en vinst om 1 071 800 kr under 2019. Vid årskiftet hade föreningen en kassa om ca 4 msek som redan hunnit växa till ca 4,5 msek under första halvåret av 2020. Föreningen har stabila hyresgäster i form av Brasserie Balzac och Mahalo samt Isas kemtvätt. Det har även öppnat en liten butik som heter Rocket Padel som säljer Padel tillbehör online, och även i fysisk butik.

Utförda renoveringar:
2019 nya postboxar
2017 Totalrenovering av Mahalos lokaler
2015 totalrenovering av Balzacs lokaler och nya ventilationssystem.
2015 nya säkerhetsdörrar till lägenheter och källare.
2012 nya kodlås i huset
2008 renovering fasad
2008 renovering trapphus där originalmålningar i tak togs fram.
2004 fönsterbyte/Nya balkongdörrar. 6 mm isolerglas mot gatan.
2004 tak lades om
2004 Byte av Elstigare och nya fläktar.

Föreningens tvättstuga ligger i källaren. Den har två tvättmaskiner, torktumlare. torkskåp och mangel. Då alla har tvättmaskin i lägenheterna så får man i stort sett alltid tid utan att boka i förväg.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Odens ros

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 20

Antal lokaler: 6

Internet: Kabel-Tv och Bredband via ComHem 250 Mbit/s ingår i avgiften.

Sammanställning: Mysig möblerbar uteplats med plats för bord, stolar och växter.

Här på Roslagsgatan 10 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta. Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett suveränt utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Mahalos, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, För resa med tunnelbana väljer du fördelaktigt mellan stationerna Tekniska högskolan, Rådmansgatan eller Odenplan på några minuters gångavstånd.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.