Vasastan

Frejgatan 48, ö.g.

VISNINGARNA INSTÄLLDA LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Frejgatan 48, ö.g.

Rum

2

Slutpris

3 350 000 kr

Avgift

3 326 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

VISNINGARNA INSTÄLLDA – LÄGENHETEN ÄR SÅLD PÅ SÄLJARNAS BEGÄRAN.

Vackert boende i fint skick och mycket eftersökt läge i Vasastan. Välskött och stambytt fastighet från 1903. Lägenheten är ytterst väldisponerad med sällskapsvänliga ytor och bra förvaringsutrymmen. Stilfullt och påkostat kök samt badrum i toppskick med exklusiva materialval. Fönster med djupa nischer, trägolv, spotlightbelysning, golvvärme samt generös takhöjd. Lägenheten är belägen på entréplan med alla fönster mot föreningens trivsamma innergård. Här bor man tyst och rofyllt med direkt närhet till all nödvändig service och kommunikationer. Välkomna på visning!

– Entré med golvvärme och mycket bra avhängningsmöjligheter. Spotlightbelysning och klinkergolv. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Stort och sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Två fönster med djupa nischer och generös takhöjd.

– Påkostat, charmigt och väldisponerat kök (HTH) som totalrenoverades 2008. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn och kolfilterfläkt. Fönster med djupa nischer samt klinkergolv med golvvärme.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt extra garderober eller byrå om så önskas. Rymlig garderobsvägg. Fönster med djupa nischer samt trägolv.

– Stilrent och snyggt badrum som renoverat i samband med stambytet 2010. Exklusiva materialval med bl.a. golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och spotlightbelysning.

Pris: 3 150 000 kr

Månadsavgift: 3 326 kr

Andel i föreningen: 5,91000 %

Byggår: 1903

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd i gårdshuset. Det finns en gemensam tvättstuga samt en trevlig innergård med sommarmöbering.

Lägenhetsnummer: 2001

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Midgård 19 förvärvade fastigheten 2005 och består av 22 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Föreningen beskattas som äkta och marken innehas med äganderätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2016 Renovering av verksamhetslokal
2016 Balkonger byggs
2014 Målning av gårdshusets tak
2010/2011 Stambyte, kök och badrum
2010 Säkerhetsdörrar installerades på samtliga lägenheter
2010 Trapphusrenovering
2009 Innegårdens ytskikt renoverades med ny stenläggning
2008 Bjälklaget renoverades mot källaren och i samband med det renoverades toalett och duschutrymmet (källaren).
2008 Tvättstugan renoverades och nya maskiner installerades
2008 Nya energi- och ljudisolerade 3-glas fönster på samtliga lägenheter
2008 Renovering av hiss
2005 Renovering av tak

Pågående: Föreningen jobbar på en försäljning av vinden.

Förening: Brf Midgård 19

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här på Frejgatan 48 bor man med ett perfekt läge i Vasastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och även pendeltåg. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.