Vasastan

Frejgatan 48A

Stilsäkert sekelskifte på bästa adress i mycket bra skick. Stora fönsterpartier med djupa nischer, fina trägolv och härlig takhöjd. Välkommen!

Adress

Frejgatan 48A

Rum

2

Slutpris

3 990 000 kr

Avgift

3 326 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftespärla om 58 välplanerade kvm i mycket bra skick! Stora fönsterpartier med djupa nischer, fina trägolv och härlig takhöjd. Stilrent kök i vitt utförande med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning i rostfritt. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och middagsbord. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderobsvägg. Stilrent och snyggt badrum med exklusiva materialval med bl.a. golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och spotlightbelysning. Lägenheten är lugnt belägen på entréplan med samtliga fönster mot den trevliga innergården med mysig uteplats, träd och planteringar.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vasaparken, Hagaparken, Vanadislunden och Humlegården. Välskött förening med god ekonomi i renoverad och stambytt fastighet uppförd 1903.

– Välkomnande hall med golvvärme och plats för avhängning och skor. Spotlightbelysning och klinkergolv. Säkerhetsdörr.

– Stort och sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Två fönster med djupa nischer och generös takhöjd.

– Stilrent kök i vitt utförande från HTH med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Komplett maskinell utrustat i form av diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt kyl och frys. Fönster med djupa nischer samt klinkergolv med golvvärme.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt extra garderober eller byrå om så önskas. Rymlig garderobsvägg. Fönster med djupa nischer samt trägolv.

– Stilrent och snyggt badrum med exklusiva materialval med bl.a. golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och spotlightbelysning.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 3 326 kr
Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 200:- och hemförsäkring: 100:-

Andel i föreningen: 5,91000 %

Byggår: 1903

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd i gårdshuset. Det finns en gemensam tvättstuga samt en trevlig innergård med sommarmöbering.

Lägenhetsnummer: 2001

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 191 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Midgård 19 förvärvade fastigheten 2005 och består av 22 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Föreningen beskattas som äkta och marken innehas med äganderätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2016 Renovering av verksamhetslokal
2016 Balkonger byggs
2014 Målning av gårdshusets tak
2010/2011 Stambyte, kök och badrum
2010 Säkerhetsdörrar installerades på samtliga lägenheter
2010 Trapphusrenovering
2009 Innegårdens ytskikt renoverades med ny stenläggning
2008 Bjälklaget renoverades mot källaren och i samband med det renoverades toalett och duschutrymmet (källaren).
2008 Tvättstugan renoverades och nya maskiner installerades
2008 Nya energi- och ljudisolerade 3-glas fönster på samtliga lägenheter
2008 Renovering av hiss
2005 Renovering av tak

Pågående: Föreningen jobbar på en försäljning av vinden.

Förening: Brf Midgård 19

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Här på Frejgatan 48 bor man med ett perfekt läge i Vasastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och även pendeltåg. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.