Vasastan

Norrtullsgatan 25 E, 2 tr. Gårdshus

Sekelskiftestvåa i fint skick med bevarad charm. Härlig balkong och drömläge i Vasastan!

Adress

Norrtullsgatan 25 E, 2 tr. Gårdshus

Rum

2

Slutpris

4 100 000 kr

Avgift

2 405 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiska tvåa med balkong och perfekt planlösning. Här bor du i trevligt gårdshus anno 1900, på eftersökt adress med direkt närhet till allt man kan önska sig. Lägenheten är i ett mycket fint skick med charmen väl bevarad. Genomgående hårdvaxoljade trägolv, spegeldörrar, fönster med speglar och generös takhöjd. Bostaden är ytterst väldisponerad med sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen, arbetsvänligt och välutrustat kök samt rofyllt sovrum. Rymligt badrum och goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singeln som paret. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. I hallen finns flera rymliga garderober samt städskåp. Hårdvaxoljat trägolv och vita väggar.

– Härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Hårdvaxoljat trägolv och vita väggar.

– Stilfullt och trivsamt kök med plats för mindre matbord. Bra arbetsyta med bänkskiva i massivt trä och gott om förvaringsutrymmen med skåpsluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, vinkyl, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Hårdvaxoljat trägolv.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra garderob, byrå eller skrivbord om så önskas. Hårdvaxoljat trägolv.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, infällbara duschväggar, skåp och wc.

– Underbar balkong med plats för bord stolar och blomster. Sol sommartid på balkongen mellan cirka 11:30 – 14:30 enligt säljarna. Här trivs man!

Pris: 3 985 000 kr

Månadsavgift: 2 405 kr

Andel i föreningen: 1,23200 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd i huset. Gemensam föreningslokal (bokningsbar), tvättstuga, cykelrum, soprum och innergård.

Lägenhetsnummer: 46

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 87 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Kejsarkronan 33 förvärvade fastigheten 2002 från Svenska Bostäder. Föreningen består av 62 lägenheter med bostadsrätt, 5 hyreslägenheter samt 3 lokaler (förskola i gårdshuset och café och butik i gatuplanet) på adressen Norrtullsgatan 25. På fastigheten finns två byggnader, ett gathus uppfört 1984-87 och tillbyggt med vindsvåningar 2006 samt ett gårdshus uppfört år 1900, renoverat 1984-87 samt inrett med vindsvåningar 2008-2009. Stammarna byttes 1987 och spolades 2011. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Inga planerade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen (20140204). Energiprestanda 87 kWh/m² och år. Populär och välskött förening. Mer information finns i årsredovisning 2012 samt på föreningens hemsida www.kejsarkronan33.com

Förening: Brf Kejsarkronan 33

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital eller Com Hem.

Internet: Internetuppkoppling via fibernät Ownit 100 Mbit/s (ingår i månadsavgiften).

Boarea 57 kvm enligt bifogat mätbevis (ss21054:2009) utfärdat 2011-06-11, enligt bostadsföreningens info 55 kvm.

Här på Norrtullsgatan 25E bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, precis intill Odenplan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 15 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.