Vasastan

Birger Jarlsgatan 96, 2 tr

Vackert sekelskifte med största potential. Högt i tak, kakelugnar & optimal planlösning!

Adress

Birger Jarlsgatan 96, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 900 000 kr

Avgift

2 301 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

På uppdrag av Brf Trasten 3 och 4 har vi glädjen att förmedla denna blivande drömlägenhet om 57 ljusa och välplanerade kvm. Lägenheten är belägen på 2 trappor i fastighet anno 1896. Vackra sekelskiftesdetaljer i form av generösa ljusinsläpp, härlig takhöjd och kakelugn. Vardagsrum med möjlighet att delvis öppna upp mot kök, trivsamt sovrum och ett rymligt badrum. Hela lägenheten är i behov av renovering. Bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaringsutrymmen. Plastmatta, förmodligen finns trägolv under plastmattan i samtliga rum. Väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med vacker kakelugn (ej fungerande) och två stora fönster. Möjlighet finns att delvis öppna upp mot köket. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med plats för matbord. Utrustat med kyl, frys samt spis. Plastmatta och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt mycket god förvaring i form av fyra garderober. Plastmatta och väggar i ljus ton.

– Rymligt badrum med plastmatta. Halvkaklade väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 301 kr

Byggår: 1896

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Barnvagnsrum och cykelförråd i samma port. Stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner samt grovsoprum i port 94.

Lägenhetsnummer: 1202-12

Hiss: Nej

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Brf Trasten 3 och 4 består av 26 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrätt samt 6 lokaler. Föreningen har precis sålt ut råvinden och ca 15 mkr är på väg in i föreningens kassa vilket troligtvis kommer ge en kraftig avgiftssänkning på sikt.

Förening: Brf Trasten 3 och 4

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 26

Antal lokaler: 6

Attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Birger Jarlsgatan 96 finns bra utbud av mataffärer, butiker, skolor (bl a Norra Real), gym, caféer och restauranger (Bl a Värdshuset Clas på Hörnet) m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.