Vasastan

Upplandsgatan 34, 6 tr

Högst upp med balkong och vy över takåsarna! Suverän planlösning och toppskick!

Adress

Upplandsgatan 34, 6 tr

Rum

2

Slutpris

3 900 000 kr

Avgift

2 416 kr/mån

Boyta

56 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget och åter läget….!” passat bättre för att beskriva detta suveräna läge i Vasastan! Här lever du i hjärtat av stadsdelen, mellan Odenplan och city, med promenadavstånd till allt.

Högst upp, med bästa läget i huset, finns denna fantastiska hörnlägenhet, totalrenoverad och färdigställd 2007 till toppskick! Lägenheten har en optimal planlösning som präglas av stilren design, smakfulla inredningsdetaljer, öppna sällskapsytor och smarta funktions- och förvaringslösningar. Här finns en möblerbar balkong med endast himlen ovanför och vidsträckt fri utsikt över Vasastans takåsar. Balkongen ger en härlig förlängning av vardagsrum och kök, vilket förenar ute och inne.

OBS! Garage finns i huset att hyra för 1000:-/månad för medlemmarna.

Välkomnande hall med klinkergolv och golvvärme. Plats för klädavhängning och bra förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar.

Toppfräscht snyggt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, inbyggt massagebadkar kombinerat med regndusch, toalett, handfat på kommod, badrumsskåp, handdukstork och tak med infällda spotlights.

Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen tilltalande planlösning i hörnläge. De stora fönsterpartierna ger rikliga ljusinsläpp och här finns utgång till balkong med fri vidsträckt utsikt över himmel och takåsar.

Vardagsrummet har ekparkettgolv, ljusa väggar och lättmöblerade ytor för rejäla soff- och TV-möbler.

Köket är stilrent designat och platsbyggt i vinkel med gott om skåp och generösa arbetsytor. Köket är komplett utrustat med maskiner i rostfritt från bl a Siemens såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa och kyl/frys ”side by side” med ismaskin. Köket har en matplats för 5-6 personer och utgång till balkongen.

Sovrum med plats för dubbelsäng, ekparkettgolv och platsbyggd garderobsvägg med arbetshörna och spegelskjutdörrar. Sovrummet har ett stort fönster med härlig fri vidsträckt utsikt över takåsarna.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 2 416 kr

Andel i föreningen: 2,11080 %

Byggår: 1974

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: Värmecentral bytt 2004, tvättstugan renoverades 2003, entré och portar 2006-2007, hissar 2006-2007, tak 2007, fönster 2007, trapphus 2008, justering av ventilation och OVK m.m. 2009 och termostatventiler + justering av värme 2010. Mindre åtgärder på balkongerna planeras 2010.

Lägenhetsnummer: 635

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Parkering/Bilplats: I huset finns garage som medlemmarna kan hyra för 1000:- i månaden. Ingen intern kö f.n. För externa hyresgäster kostar garageplatserna 2000:-/månad. I övrigt gäller boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Karlavagnen 34 består av 41 lägenheter och 3 lokaler.

Förening: Brf Karlavagnen 34

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Möblerbar balkong, högst upp och utan insyn, med endast himlen ovanför. Härlig vidsträckt utsikt över takåsarna

Välkommen till dessa trevliga kvarter och denna utsökta del av Vasastan och Norrmalm. Här lever man på attraktiva Upplandsgatan med gångavstånd till allt. Med några minuters promenad nås Odenplan å ena sidan och Stockholms citykärna å andra sidan. Även Vasaparken och Observatorielunden ligger enbart ett stenkast bort. Utbudet av restauranger, caféer och andra trevligheter är gott. Kommunikationerna är goda med närhet till T-bana (Odenplan alt. Rådmansgatan) och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.