Vasastan

Västmannagatan 101, 4 tr

20-tals pärla i toppskick. Stora ljusinsläpp, vackra furugolv och snövita snickerier. Högst upp!

Adress

Västmannagatan 101, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 475 000 kr

Avgift

2 477 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna drömlägenhet om 55 ljusa och välplanerade kvm. Stora ljusinsläpp med vacker utsikt över takåsar, ljusa väggar och vita snickerier. Vitlaserade furugolv är genomgående. Härligt, lättmöblerat vardagsrum, smakfullt och fullutrustat kök. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg samt ett toppfräscht badrum.

Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet och gångavstånd till både Odenplan med dess rika utbud av restauranger samt sköna natur- och strövområden såsom Hagaparken och Brunnsviken.

Genomgående vitlaserade furugolv, härlig takhöjd och vita snickerier och väggar.

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Här finns plats för såväl soffgrupp som för matbord för 6-8 personer. Härlig stadsvy över takåsarna och Västmannagatan / Västeråsgatan.

– Smakfullt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Komplett maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spis med keramikhäll samt fläkt och ugn.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobvägg.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC, handdukstork samt handfat.

Pris: 3 475 000 kr

Månadsavgift: 2 477 kr

Andel i föreningen: 1,06920 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1924

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd. Tvättstuga ligger i samma fastighet med ingång från gården. Föreningen har en mycket trevlig innergård med planteringar, uteplatser och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 1402

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 4

Energiförbrukning: 123 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 77 lägenheter varav 6 st upplåtes med hyresrätt (2011 årsredovisning). Fastigheten är välskött och föreningen har god ekonomi. För renoveringar se bifogad årsredovisning, föreningen har en underhållsplan som man följer, den sträcker sig till 2027.

Förening: Smedjan 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt och mycket eftersökt läge nära Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet cafeér. Bekvämt promenadavstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar och flygbussen. Utanför porten går bussarna: 2 mot Söder, 40 till Kungsholmen och 65 till Skeppsholmen. Härliga Hagaparken nås enkelt och Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats. Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.