Vasastan

Upplandsgatan 25, 3 tr

Sekelskiftesdröm med stor balkong, kakelugn, generösa ljusinsläpp, vackra trägolv, snövita snickerier och härlig takhöjd. Bäst i klassen!

Adress

Upplandsgatan 25, 3 tr

Rum

2

Slutpris

6 250 000 kr

Avgift

1 860 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 55 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Härligt sekelskifte där de tidstypiska detaljerna är på plats; högt till tak med stuckaturer och takrosett, fina furugolv, pardörrar och vackra snickerier, fungerande kakelugn samt höga golvsocklar. Välkomnande hall, utmärkt kök, snyggt badrum, sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt bra förvaring. Underbart vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen vetter mot en lugn innergård med ett vackert kastanjeträd. Högt läge, 3 tr upp i gårdshuset.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, mycket god ekonomi och låga månadsavgifter.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Furugolv. I anslutning till hallen finns en klädkammare med tvättmaskin och torktumlare.

– Mellan hallen och vardagsrummet finns ett rum som kan användas som arbetsrum/walk in closet/mindre sovrum (se bilder). Vackra pardörrar med spröjsade fönster mot vardagsrummet.

– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys från Bosch, spis med ugn samt fläkt från Siemens. Integrerad diskmaskin. Infälld belysning via spotlights.

– Lättmöblerat vardagsrum med furugolv, fungerande kakelugn, plats för stort matbord samt utgång till balkong. Högt till tak med takrosett.

– Stor balkong mot lugn innergård med vackert kastanjeträd. Plats för bord och stolar. Morgon och förmiddagssol fram till kl. 12:00 under sommarmånaderna.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Garderobsvägg med bra förvaring.

– Helkaklat badrum med dusch, handfat och WC. Klinker på golv.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 1 860 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Avgiften betalas kvartalsvis. Beräknad driftkostnad/månad: Gas 217 kr, hushållsel 200 kr, hemförsäkring 150 kr. Obligatorisk tillägg om 83 kr/månad.

Andel i föreningen: 2,00000 %

Byggår: 1888

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: I källarplan finns tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Föreningen har en mysig innergård med sittplatser och grillmöjligheter. Det finns även ett utrymme i källaren att ställa in cyklar på och möjlighet till att nyttja ett extra förråd i källaren. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1301

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 140 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsförening. I föreningen finns 37 lägenheter. Det finns även 4 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 1920 (äger marken).

1977 byttes fönster
1998 byttes en stam i A-huset (lgh 26,30,34,38).
2001 installerades ny fjärrvärmeanläggning.
2003 genomfördes rör stambyte i B-huset.
2004 renoverades fasaden och fönster målades. Samma år byggdes ett badrum i källaren.
2006 renoverades tvättstugan.
2007 genomfördes stambyte i duschrum i B-huset. Samma år byggdes balkonger.
2009 byttes elstigare.
2011 renoverades taket.
2012 skedde ett större elarbete och byte av elstammar till 3-fas. Samma år gjordes en takomläggning.
2013 målades trapphusen och nya maskiner till tvättstugan köptes in.
2014 målning av portar och trappuppgångar. Tätat kring en dagvattenbrunn på innergården.

Förening: BF Tuben 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong mot innergården. Morgon och förmiddagssol fram till kl. 12:00 under sommarmånaderna.

Här på Upplandsgatan 25 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.