Vasastan

Roslagsgatan 26, 6 tr

Strålande ljus, rymlig & drömlik tvåa i toppskick. Högt upp i huset med stora fönsterpartier, trivsam atmosfär & social planlösning. Garage i huset.

Adress

Roslagsgatan 26, 6 tr

Rum

2

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

2 230 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Roslagsgatan 26 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Med ett strålande ljust, högt och fritt läge i Vasastans trendiga kvarter bor du i välskött fastighet på en gata omringad av ett fantastiskt utbud av välbesökta restauranger, caféer och butiker såsom t ex Balzac, Santo, Meno Male och Vineriet. Ett par minuter från bostaden ligger även rekreationsområdena kring Brunnsviken och Hagaparken. Granne med gröna Vanadislunden och dess utomhusbad samt promenadavstånd till Stureplan och city.

Lägenheten har smakfullt renoverats med känsla för stil, modern design, genomtänkta materialval och sobra kulörer. Den är ytterst väldisponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här finns ett stilrent kök som inspirerar till matlagning med all maskinell utrustning och ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt ljuvligt ljusinsläpp från stort fönsterparti med en inbjudande utsikt över trädtoppar och kringliggande sekelskiftesfastigheter. Rofyllt sovrum med stort fönster och utmärkt förvaring i garderober. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Kort och gott, inget har här lämnats åt slumpen för att skapa ett kompromisslöst drömboende utöver det vanliga.

Här bor bor du endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk.

Välskött förening i i renoverad fastighet med garage i huset.

Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderob.

– Stilrent nyrenoverat kök i sober grå kulör med måttbeställd bänkskiva i sten och mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning såsom spishäll, fläkt, ugn, micro, kyl/frys och diskmaskin. Trevlig plats för matbord för 4 personer.

– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönster som skänker fint ljus och harmonisk atmosfär för avkopplande stunder. Här ryms soffa med tillhörande möblemang och matbord för många gäster vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Luftigt sovrum med stort fönster och rogivande vy över kringliggande sekelskiftesfastigheter. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och annat passande möblemang. Måttbeställd heltäckningsmatta och utmärkt förvaring i garderober längst med väggen.

– Rymligt nyrenoverat badrum med lyxig känsla som är stilfullt inrett med kaklade väggar från Bricmate (Grey Fleury Honed), klinkergolv med golvvärme, dusch från Tapwell med Unidrain system, vägghängd WC och runt handfat med blandare från Tapwell, kommod med spegel ovan. Kombinerad tvättmaskin med torktumlare (LG).

– Bowers & Wilkins högtalare i taket som är kopplade till Sonos AMP (Man kopplar lätt upp sina övriga Sonos produkter till helt trådlöst och kan på så sätt styra sin musik i hela hemmets olika rum).

Pris: 4 495 000 kr

Månadsavgift: 2 230 kr
I avgiften ingår värme. VA, bredband 250/50 och digital-TV via ComHem.

Andel i föreningen: 0,97438 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1972

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 14980-01-01-0905

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 8

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 102 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr ut 48 garageplatser till medlemmar, fn kort kö. Avgiften är 1 600 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Väduren nr 15 är en äkta föreningen som registrerades 1971 och omfattar adresserna Roslagsgatan 24, 26 och 28. Föreningen består av 69 lägenheter fördelade på 21 tvåor, 21 treor, 27 fyror, 2 lokaler med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Byggnaden är ritad av arkitekten Carl-Ivar Ringmar.
Marken innehas med äganderätt. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
Välskött föreningen som siktar på att vara skuldfria mot kreditinstitut år 2022.

Lägenhetens yta är 55,40 kvm enligt föreningens lägenhetsförteckning.

Renoveringar:
2015 Nya fönster på lokalerna mot gården.
2014 Stammarna spolades.
2014 Fönster renoverades.
2013-2014 Renoverades fasaden.
2012 Byttes undercentral.
2011 Undersöktes samtliga rökkanaler. Otätade kanaler åtgärdades och har besiktigas av sotare. Belysningen på gårdarna sågs över.
2010 Upprättades en energideklaration.
2009 Renoverades taket. Samma år gjordes en OVK-besiktning
av ventilationen.
2007 Byttes V/A-stammar i källaren.
2005 Byggdes fyra vindslägenheter. Samma år renoverades
gården och dränering av grunden gjordes.
2003 Installerades nya maskiner i tvättstugan.
2001 Installerades nytt portkodssystem. Samma år spolades
samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
1999 Målades fönster.
1998 Renoverades trapphusen och portar byttes. Samma år
renoverades hissen.
1988 Putsades fasaden.
1985 Byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Samma år
byttes el-stigare.
1983 Installerades undercentral för fjärrvärmen.

Gemensamma utrymmen:
Trevlig och grönskande Innergård med utemöbler och grill.
Tvättstuga utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp. mangel.
Två cykelrum. Till varje bostadsrätt hör ett källarförråd. I föreningen finns ett grovsoprum.

Överlåtelse- och pantsättningsavgiften betalas av köparen och är fn 2,5 % på prisbasbeloppet respektive 1% på prisbasbeloppet.

För ytterligare information se årsredovisning.

Förening: Brf Väduren 15

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Fastigheten har bredband 250/50 och digital-TV via ComHem som ingår i avgiften

Sammanställning: Föreningen har en mysig innergård med utemöbler och grill som de boende kan nyttja.

Här på Roslagsgatan 26 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett suveränt utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, För resa med tunnelbana väljer du fördelaktigt mellan stationerna Tekniska högskolan, Rådmansgatan eller Odenplan på några minuters gångavstånd..

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.