Vasastan, 2 rum, 55 kvm

Luntmakargatan 74, 2 tr.

Om bostaden

Underbart 10-tal med balkong, högt till tak, generösa ljusinsläpp, vackra trägolv, snövita snickerier & kakelugnar. Drömläge & toppskick!

Välkommen till ett suveränt boende om 55 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Perfekt och genomgående planlösning. Härligt sekelskifte (1914) med generösa ljusinsläpp, fina trägolv med höga socklar, två fungerande kakelugnar och snövita snickerier. Hela lägenheten är nyligen renoverad. Attraktivt, centralt belägen med bekvämt promenadavstånd till allt vad city kan erbjuda. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med bra rumssamband och mycket bra förvaring i inbyggda garderober.

– Serveringsgång mellan kök och vardagsrum med serveringsskåp i original.

– Lättmöblerat vardagsrum med furugolv, fungerande kakelugn och två stora fönster mot Luntmakargatan.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor, gott om skåp och matplats för 2-3 personer. Kyl/frys, diskmaskin samt spishäll, fläkt och ugn.

– Nyligen renoverat badrum med vägghängd WC, handfat och dusch med glasväggar. Mosaik med golvvärme, väggar med betongbehandling.

– Sovrum med utgång till balkongen, kakelugn (fn ej fungerande) och plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garderober med skjutdörrar.

– Stor balkong med plats för bord och stolar.

Pris: 4 750 000 kr

Månadsavgift: 3 295 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 10,33830 %

Pantnotering: Bostaden är pantsatt

Byggår: 1914

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 1202

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Sjölejonet 9 består av 14 bostadslägenheter med en yta på 676 kvm och 2 lokaler på en yta på 190 kvm. Av de 14 lägenheterna är 12 upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt (dold framtida intäkt). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok. 1990 byttes stammar i kök och badrum, samt elstigar. Under 2012 utfördes spolning av stammar och förbättringsåtgärder av taket samt löpande tillsyn av fjärrvärmecentralen samt föreningens hiss. Inga planerade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningens styrelse. Energiprestanda: 134 kWh/m² och år.

Förening: Sjölejonet 9

TV: Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget, nuvarande ägare använder Boxer.

Internet: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: En balkong mot innergården, läge öster.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.