Vasastan

Birger Jarlsgatan 109 A

Sekelskiftestvåa i bra skick och optimal planlösning!

Adress

Birger Jarlsgatan 109 A

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 588 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till denna trevliga sekelskifteslägenhet med genomgående planlösning. Högt i tak, djupa fönsternischer och trevliga detaljer gör det lätt att trivas i lägenheten. Lägenheten är belägen på 0,5 tr i renoverad fastighet från 1903. Ljust och rymligt vardagsrum, trivsamt sovrum beläget mot lugn innergård och ett trevligt kök med stor matplats. Mycket goda förvaringsmöjligheter och ett fräscht badrum. Eventuellt finns möjlighet till uteplats med utgång från sovrummet. Varmt välkomna på visning!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av garderobsdel samt två anslutande garderober. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats alternativt myshörna. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt samt diskmaskin. Bra förvaring och avställningsytor samt ett rymligt skafferi. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt mycket god förvaring i snygg garderobsdel. Beläget mot lugn innergård. Eventuellt finns möjlighet till uteplats med utgång från sovrummet.

– Fräscht badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar. Duschväggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 588 kr

Byggår: 1903

Övriga byggnader/utrymmen: Vindsförråd om ca 7 kvm. Fräsch tvättstuga i källaren med tre moderna maskiner, torktumlare, torkrum samt mattrengöringsrum. Tvättstugan renoverades 2009. I källaren finns även ett lättillgängligt cykelrum och barnvagnsrum, hobbyrum med snickarbänk, pingisbord samt festlokal med köksdel. Grovsoprum finns i markplan.

Renoveringar: 1979 byttes samtliga V/A stammar i kök och badrum samt fastighetens elstigare. 2001-2002 spolades samtliga stammar. 2004 installerades värmepumpar. 2005 besiktades fasaden. 2008 renoverades taket. Föreningens framtidsplaner: Försäljning av vind i gatuhuset. Ommålning av trapphus.

Lägenhetsnummer: 31

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 28 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyreslägenheter. och 2 lokaler med hyresrätt som är uthyrda. Föreningens hyresrätter betingar ett stort dolt framtida kapital.
Brf Birger Jarl 109 bildades 1998 och är belägen på Birger Jarlsgatan 109 A-B. Föreningens fastighet förvärvades 2001 och består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 31 lägenheter, varav 29 upplåts med bostadsrätt och två med hyresrätt.
Fastigheten är uppförd 1903.

Föreningen har god ekonomi och låg belåningsgrad. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Välskött fastighet med följande renoveringar gjorda:
– 2013 gjordes en OVK samt fläktarna på taket sågs över.
– 2009 Nya entrédörrrar
– 2008 Omfattande renovering och genomgång av taket
– 2005 Renovering av stuprännor
– 2004 Installation av ny värmepump
– 1979 Rörstambyte
– 1979 Elstambyte
– 1979 Omputsning av fasad

Förening: Brf Birger Jarl 109

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Eventuellt finns möjlighet till uteplats med utgång från sovrum.

Attraktivt läge med promenadavstånd till City, Odenplan, KTH, Handelshögskolan etc. Populära kvarter med en mängd restauranger, butiker och annan tänkbar service. Nära till Brunnsviken Hagaparken och bekvämt promenadavstånd till Stureplan. Mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.