Vasastan

Upplandsgatan 58, 6 tr

Läcker vindsvåning i stilrent drömskick och makalös utsikt! Livstilsboende vid Odenplan!

Adress

Upplandsgatan 58, 6 tr

Rum

2

Slutpris

3 600 000 kr

Avgift

1 690 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till ett livstilsboende vid Odenplan som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Denna suveräna och läckra vindsvåning om 55 kvm ”levnadsyta” (47 kvm boarea + 8 kvm icke mätbar yta) uppfördes 2006. Den präglas av många typiska vindsdetaljer såsom högt till taknock, synliga bjälkar, snedtak, fönsterkupor, takfönster och snövita murstockar. Utsikten över tinnar, torn och takåsar med Gustav Vasa kyrka och Stadshuset i fonden är makalös. Inredningsstilen är stram och tidlös med genomgående påkostade materialval, stilren design och smarta funktions- och förvaringslösningar i den övrigt tilltalande planlösningen. Det är genomgående vattenburen golvvärme med separat reglage till varje rum (el i badrummet) och förberett för larm- och ljudanläggning. Här finns härliga sällskapsytor med vardagsrum och välutrustat kök i vitt och rostfritt utförande. Det stora badrummet är något utöver det vanliga med fönster i söder och fri vy mot kyrkan.

Vacker jugendfastighet anno 1907 med pampig entré. Välskött och i det närmaste skuldfri bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. OBS! Endast 1.690:-/månad!

– Hall med svart klinkergolv med infälld dekorplatta, vitmålad murstock och en nisch med plats för ytterkläder. Infällda spotlights i taket.

– Snyggt badrum i stilren design och strama linjer. Väggar i vitt kakel och gråsvart mosaik. Gråsvart mosaik på golv med golvvärme. Badrummet har dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, stort handfat på kommod med draglådor och spegel med belysning ovan. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare och infällda spotlights i taket. Här finns en fönsterkupa med fönster i söder och makalös utsikt över himmel, tinnar, torn och takåsar med Gustav Vasa kyrka i fonden. Även Stadshusets krona kan här anas.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet har en fönsterkupa i söder med fri vy över himmel, tinnar, torn och takåsar med Gustav Vasa kyrka i fonden. Vita väggar och tak, spotlights i taket och parkettgolv.

– Sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen härlig planlösning. Köket är tidlöst och stramt utformat med grepplösa skåp i dubbla rader och draglådor, öppna hyllplan, arbetsbänk i wengeträ med infälld diskho och blandare från Mora Inxx med glasmosaik på väggen ovan. Köksmaskiner från Miele såsom induktionshäll, varmluftsugn och fläkt samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.
– Intill köket finns en ”walk in closet” med gott om plats för förvaring av kläder och dylikt.

– Vardagsrummet ger plats för stor divansoffa och TV-möbel. Här finns snedtak och takfönster, infälld belysning vid golvet och det är förberett för att installera ljudsystem.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 1 690 kr

Andel i föreningen: 2,30300 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme, anslutet till fastighetens fjärrvärmesystem

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Gårdsrenovering 2008 (med bl a nytt gårdsbjälklag över källaren, ny dränering och isolering av källarväggar, förstärkning av muren mot granngårdarna samt nystensanläggning och gräsmatta på gården). Nytt yttertak, vindsbyggnation av tre st vindsvåningar, hissrenovering och trapphusmålning 2006. Byte av stammar 1974 och 1989, fasad mot gatan 1994 och mot gården på 1960-talet. 1985 drogs delvis 3-fas i fastigheten och i samband med vindsbyggnationen gjordes en ny tvättstuga i källaren. Planer finns att renovera fönstren (förutom vindsvåningarna).

Lägenhetsnummer: 1602

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Trumpetaren 26 består av 19 lägenheter och 5 lokaler. Gårdsrenovering 2008 (med bl a nytt gårdsbjälklag över källaren, ny dränering och isolering av källarväggar, förstärkning av muren mot granngårdarna samt nystensanläggning och gräsmatta på gården). Nytt yttertak, vindsbyggnation av tre st vindsvåningar, hissrenovering och trapphusmålning 2006. Byte av stammar 1974, 1989 och 2006. Fasad mot gatan 1994. 1985 drogs delvis 3-fas i fastigheten och i samband med vindsbyggnationen gjordes en ny tvättstuga i källaren.

Förening: Brf Trumpetaren 26

TV: Ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. I lägenheten är det förberett för att installera larm, ljudanläggning eller surround system.

Attraktivt och mycket eftersökt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka.
Stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet 7 Eleven-butiker och cafeér. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana finns bara ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats och kanot. Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.