Vasastan

Tre Liljor 2 A, 2 tr

Nytt, snyggt och rätt i stilren tvåa belägen i 1920-talsidyllen Tre Liljor! Öppna, ljusa sällskapsytor, ljuvlig balkong och drömskick!

Adress

Tre Liljor 2 A, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 450 000 kr

Avgift

2 897 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till en utmärkt planerad, ytterst väldisponerad och smakfullt nyrenoverad (2012-2013) tvårummare belägen i den mysiga 1920-talsidyllen Tre Liljor som är en rogivande parkoas mitt i Vasastan. Stilren, minimialistisk design, sober färgsättning och flera smarta, platsbyggda funktions- samt förvaringslösningar samsas här med alla vackra originaldetaljer från byggåret 1924. Här finns vitlaserade, vackra trägolv, högt till tak, spegelmönstrade dörrar och snövita snickerier.

Planlösningen är mer eller mindre perfekt med öppna och strålande ljusa sällskapsytor i vardagsrum och kök. Det snyggt designade köket är välutrustat med god förvaring i draglådor och skåp till tak, bra arbetsytor och maskinell utrustning från Siemens såsom kyl och frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt diskmaskin. Köket integreras med vardagsrum som har ett stort fönsterparti med fri parkutsikt. Rofyllt sovrum med utgång till balkong mot lummig innergård. Hall med generös, dold förvaring i skjutdörrsgarderob samt i bevarat serveringsskåp i original. Helkaklat badrum med dusch.

Hall med generös, dold förvaring i rejä skjutdörrsgarderob samt i bevarat serveringsskåp i original. Plats att hänga ytterkläder. Vitlaserat trägolv och vitmålade väggar.

Helkaklat badrum med dusch, klinkergolv, WC, handfat och badrumsskåp.

Öppna och strålande ljusa sällskapsytor i vardagsrum och kök. Det snyggt designade köket är välutrustat med god förvaring i draglådor och skåp till tak, bra arbetsytor och maskinell utrustning från Siemens såsom kyl och frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, samt diskmaskin. Köket integreras med vardagsrum som har ett stort fönsterparti i söder med fri utsikt. Vitlaserat trägolv och vitmålade väggar.

Rofyllt sovrum med utgång till balkong mot lummig innergård. Här finns platsbyggd förvaring i garderobsvägg. Vitlaserat trägolv och vitmålade väggar.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 2 897 kr

Andel i föreningen: 3,10055 %

Byggår: 1924

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett rejält källarförråd som tillhör lägenheten. Modern tvättstuga i källaren med två maskiner, torkskåp och mangel. Cykelförråd och en fin och grönskande innergård med trädgårdsmöbler sommartid.

Renoveringar: Renovering av två terrasser, åtgärder efter OVK och ommålning yttertak 2013. Renovering av värmecentral och balkongbyggnation 2012. Ombyggnation av paviljong, sophus och cykelförråd 2011. Vinden inreddes till tre st lägenheter 2007. Trapphus målades och gården renoverades 2007. Nya källarförråd, renovering av tvättstuga med ny maskinpark samt renovering av hissar 2006. Byte av V/A-stammar 2004. Omläggning av tak, fönsterrenovering och omputsning av fasad 1994. Se bifogad årsredovisning för mer info om fastigheten.

Lägenhetsnummer: 344 (1204)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 159 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Hugin 28 förvärvade fastigheten på Tre Liljor år 2001. Föreningen äger sin mark och består av 37 lägenheter, varav 3 är återstående hyresrätter som utgör en så kallad dold tillgång i balansräkningen. Föreningens ekonomi är god och välskött, inga avgiftsförändringar finns planerade.

Genomförda renoveringar:

2016: Renovering av fyra terrasser
2016: Ommålning av yttertak
2013: Reglercentral
2012: Värmecentral
2011: Paviljong/sophus/cykelförråd
2007: Tillsyn av innergården med nyplanteringar, grusning mm.
2007: Renovering av trapphus
2006: Byggnation av kombinerad paviljong/cykelförråd/sophus
2006: Dränering av husgrund
2006: Uppfräschning av källare med nybyggnation av förråd.
2006: Ny helkaklad tvättstuga med ny maskinpark
2003: Rörstambyte
1994: Byte av fönster till 3-glas
1994: Omputsning av fasad
1994: Omläggning av tak.

Planerade renoveringar:
2018: Åtgärder av OVK och målning av yttertak.

Äkta bostadsrättsförening.

Förening: Brf Hugin 28

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Superbt läge i Vasastan. Lugnt, tyst och skyddat ligger denna förening i ett mycket trevligt 1920-talsområde med Pariskänsla. Närhet till Brunnsviken och Hagaparken där möjlighet till promenader, tennis, löpning och picknick ges.

Bra kommunikationer tack vare buss 2 och 40 runt knuten samt behagligt gångavstånd till tunnelbana vid Odenplan. Endast ca 300 meter till flygbussarna. Med den kommande Citybanan får de boende i området tillgång till ännu bättre allmänna kommunikationer. Idealiskt läge även för dig som har bil, eftersom det är nära till alla stora trafikleder.

Odenplan erbjuder allt vad man kan önska sig i form av övriga kommunikationer affärer, butiker, caféer och restauranger. Gott om dagis och skolor i närheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.