Vasastan

Frejgatan 103 A, 5 tr

Sekelskiftespärla på bästa adress i högt ogenerat läge med stora fönsterpartier, strålande ljusinsläpp & fri utsikt över Hälsingehöjden. Låg avgift!

Adress

Frejgatan 103 A, 5 tr

Rum

2

Slutpris

4 950 000 kr

Avgift

795 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till en helt suverän sekelskiftestvå (med funktion av en minitrea) om 54 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. Med toppläge i Vasastan och i kvarteren vid Odenplan ges här ett drömboende närmast himlen och takåsarna. Högt upp på 5 tr i fastighet från 1907 är den denna fantastiskt fina sekelskifteslägenhet belägen med stora fönsterpartier, strålande ljusinsläpp och härlig himmel- samt takåsvy.

Planlösningen är effektiv och ytterst väldisponerad. Här finns en hall med plats för ytterkläder och skor. Fräscht badrum med dusch, toalett, handfat på kommod och spegelskåp. Härligt, ljust och luftigt vardagsrum med fönsterpartier i två vädersträck och plats för soffgrupp, tv-möbel samt matbord. Utmärkt kök med komplett maskinell utrustning, gott om förvaring och bra arbetsytor. Vackra originaldetaljer såsom högt till tak, spröjsade fönster och trägolv.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vasaparken, Vanadislunden, Hagaparken, och Humlegården.

I denna sekelskiftespärla känns alltid ljuset och det höga fria läget närvarande. Äldre, synnerligen välskött och i princip skuldfri bostadsförening med låga avgifter och fastighet med alla stora renoveringar gjorda.

– Hall med plats för ytterkläder och skor. Genomgående vitmålade väggar och tak samt fina trägolv.

– I anslutning till hallen finns ett fräscht badrum med duschplats, handfat på kommod, badrumsskåp och toalett.

– Utmärkt kök med komplett maskinell utrustning, gott om förvaring och bra arbetsytor. Här finns gasspis, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, tvättmaskin, samt kyl och frys.

– Luftigt vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matbord. Två stora fönsterpartier med utsikt i två vädersträck mot himmel, takåsar och Hälsingehöjden.

– Två bra sovrum varav ena med smart platsbyggd sovloft med klädförvaring under och andra med plastbyggd våningssäng och garderobsvägg. Fönster från ena sovrummet med utsikt över Hälsingehöjden. Här går det att ta ned väggen mellan sovrummen för att få ett större ”master bedroom”.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 795 kr
Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 200 kr, hemförsäkring 150 kr och gas 250 kr.

Andel i föreningen: 2,03000 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 23 (1501)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen kv Pionen 4 upa bildades år 1920 och består av 22 bostadslägenheter och 4 hyreslokaler. Den totala boytan är 3318 kvm. Inga planerade avgiftsförändringar. Inga planerade renoveringar.

Genomförda renoveringar:
2016: Målning av tak och stamspolning.
2014-15: Fönsterrenovering.
2011: Stamspolning samt målning av barnvagnsrum och trapphus.
2010: Stamrenovering.
1989: Stambyte.

Förening: Bf Kvarteret Pionen nr 4 upa

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Trevlig innergård med trädgårdsmöbler och planteringar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.