Vasastan

Upplandsgatan 42, 4 tr

Strålande ljus och genomgående sekelskiftestvåa vid Odenplan, högst upp med stor balkong och fin utsikt mot himmel och takåsar. 0:- i månadsavgift!

Adress

Upplandsgatan 42, 4 tr

Rum

2

Slutpris

6 275 000 kr

Avgift

0 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvårummare om 54 kvm belägen högst upp i fastighet från 1884 på toppadress vid Odenplan. Lägenheten är ytterst väldisponerad med en strålande, ljus och genomgående planlösning. Stor balkong med utgång från köket ger härligt uterum med magisk utsikt över himmel och kringliggande takåsar.

Många tidsenliga originaldetaljer bevaras såsom högt till tak om ca 3 meter med stuckaturer och rosetter, parkettgolv och stora fönsterpartier i dubbla väderstreck med speglade fönsternisher. Tack vare de stora fönsterpartierna ges rikligt med ljusinsläpp och utsikt mot takåsar och vackra sekelskiftesfastigheter.

En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Fräscht kaklat badrum med dusch. Kök med god förvaring i skåp och lådor. Här finns utgången till balkongen. Vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och två stora fönsterpartier. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober längs med vägg.

Synnerligen välskött, äkta förening med 0:- i avgift inklusive bl a bredband. Ekonomin är strålande god, bl a tack vare försäljningen av 9 st hyresrätter (1:or på 13-18 kvm) under 2015. De kvarvarande långfristiga skulderna som löpte ut i juni 2016 är avbetalda och föreningen är nu skuldfri.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Parkettgolv.

– Fräscht kaklat badrum med klinkergolv, dusch och vikdörrar i glas, toalett, handfat på kommod med draglådor, handdukstork, badrumsskåp och spotlights i tak.

– Kök med god förvaring i skåp och lådor. Kyl och frys, spis och fläkt. Här finns utgången via dubbeldörrar till balkongen. Parkettgolv.

– Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och två stora fönsterpartier med fri utsikt över takåsar. Parkettgolv.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober längs med vägg.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 0 kr

Andel i föreningen: 8,50000 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns tvättstuga. Trevlig gemensam trädgård med gräsmatta, planteringar och trädäck med plats för sommarmöbler, grill etc.

Lägenhetsnummer: 1403

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Energiförbrukning: 174 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskriven och externa garagemöjligheter i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Orion 6 förvärvade fastigheten 1978 och består av 18 bostadsrättslägenheter och 3 hyreslokaler. Föreningen är en äkta förening med strålande god ekonomi. Föreningar har varit skuldfri sedan juni 2016. Inga avgiftsförändringar planeras. Inga planerade renoveringar. Juridisk person accepteras ej som förvärvare.

Genomförda renoveringar:
Fasad 1996 samt nedre del av fasad 2011.
Takrenovering 2001.
Skorsten 2004.
Byte till 3-glasfönster 2008.
Ventilation 2011.
Målning av trapphus, installation av säkerhetsdörrar samt byte av undercentral 2012
Nyrenoverat trapphus och nyinstallerade säkerhetsdörrar på plan ett 2015.
Stambyte 2018.

Förening: Brf Orion 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem. Abonnemang tecknas enskilt av varje medlem. Man kan även välja att köpa bredbandstv/HDTV via Sappa eller Viasat som i dagsläget är de som Stockholms stadsnät har som leverantörer.

Internet: Fiberbredband via Stockholms Stadsnät 100 Mbit/s, ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong om ca 6 kvm (1,4 x 4,3 meter) belägen högst upp i fastigheten. Balkongen ger härligt uterum med plats för bord, stolar och fri utsikt över kringliggande takåsar.

Här på Upplandsgatan 42 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, precis intill Odenplan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 15 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. År 2017 beräknas även Citybanan vara klar vilket gör detta läge än mer attraktivt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.