Vasastan

Roslagsgatan 43, 1 tr

Vacker och ytterst välplanerad tvåa i fint skick med bevarad charm. Låg avgift och vacker innergård. Fastighet från 1896!

Adress

Roslagsgatan 43, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 760 000 kr

Avgift

1 223 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar sekelskifteslägenhet i fint skick med den äldre charmen välbevarad. Vackra pardörrar, spegeldörrar, fönster med djupa nischer, höga golvsocklar och vitsåpade trägolv. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum, härligt kök med matplats, rymligt sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Både diskmaskin och tvättamaskin finns. Populär och välskött förening med låga avgifter och en trevlig innergård med sommarmöblering och grill. Obs att det förutom värme och vatten även ingår internet via fiber samt kabel-tv basutbud i avgiften. Eftersökt läge i hjärtat av Sibirien med närhet till all nödvändig service samt grönområden. Hiss finns ej. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och ett överskåp. Vitsåpade trägolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med ljus, rymd och charm. Två fönster med djupa nischer, höga golvsocklar, vitsåpade trägolv och vita väggar. Gott om plats för önskad möblering. Vackra pardörrar leder in till sovrummet.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och extra garderober eller byrå om så önskas. Ett linneskåp med överskåp. Fönster med speglar, vitsåpade trägolv och vita väggar.

– Stilfullt och funktionellt kök med matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, gasspis, elugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Fönster med djupa nischer mot innergården.

– Badrum utrustat med dusch, handfat, skåp, spegel och wc.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 1 223 kr

Andel i föreningen: 3,88510 %

Byggår: 1896

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel, cykelförråd samt en härlig innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 2201

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 208 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Blåkråkan 2 förvärvade fastigheten 1994 och består av 25 lägenheter varav 2 är hyresrätter samt 2 lokaler, varav den ena inhyser 2012 års Gulddrakevinnare Chez Betty, på adresserna Roslagsgatan 43 och Ingemarsgatan 8. Dessutom har föreningen kvar vinden. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen (140318). Stammarna renoverades sent 80-tal. Stammarna har spolats under 2000-talet. Inga större renoveringar finns inplanerade. Målningsarbeten i trapphus på Ingemarsgatan samt eventuellt ommålning av taket. Energiprestanda: 208 kWh/m² och år. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok. Populär och välskött förening med låga avgifter.

Förening: Brf Blåkråkan 2

TV: Bredband/fiber kommer från Ownit och ingår i avgiften. Kabel-tv kommer från Canal Digital, basutbud ingår i avgiften.

Boarea 54 kvm enligt säljarens tidigare mätbevis, enligt brf info 51 kvm.

Den ”öppna spisen” i vardagsrummet ingår ej i köpet utan medtas av säljaren vid avflytt.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibirien är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken, Lill-Jansskogen och Hagaparken. Dessutom närhet till både KTH och Handelshögskolan. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan. På någon minut nås E 4:ans norra och södra avfarter samt även E 18. I området finns ett flertal dagis samt skolor.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.