Vasastan

Hälsingegatan 7, 1 tr

Underbart sekelskifte med stor balkong, härlig takhöjd, stuckatur, vackra trägolv och generösa ljusinsläpp. Toppläge i Vasastan!

Adress

Hälsingegatan 7, 1 tr

Rum

2

Slutpris

5 100 000 kr

Avgift

2 478 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 53 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Högt till tak med stuckaturer och takrosetter, vitlaserade furutiljor, stora fönster med djupa nischer och höga golvsocklar. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, utmärkt kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett snyggt badrum.

Bra förening med god ekonomi och välskött fastighet.
Lägenheten är belägen i ett vackert gårdshus från 1900 invid Vasaparken samt nära Odenplan och St Eriksplan.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Snyggt serveringsskåp i original, garderob, vitlaserade furugolv och infälld belysning via spotlights.
– Underbart och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora balkongen med måtten 3,60 *1,40. Vitlaserat furugolv, stuckatur, takrosett och höga golvsocklar.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, gasspis med elugn, diskmaskin och fläkt. Matplats för 4 personer. Vitlaserade furugolv.
– Sovrum med plats för dubbelsäng. Vitlaserade furugolv, stuckatur, takrosett och höga golvsocklar. Bra förvaring i stora garderober.
– Snyggt helkaklat badrum med WC, handfat, dusch och mosaik med golvvärme.

Pris: 4 650 000 kr

Månadsavgift: 2 478 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 200 kr, gas 250 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 2,69000 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och källarförråd. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 1101 (18)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 25 bostadsrätter och tre affärslokaler.
Renoveringar i korthet, för mer info se bifogad årsredovisning; 2013-2014; Anläggning av mellangården och bakgården. 2011; Två nya vindslägenheter i gathuset och tre nya vindsetager i gårdshuset. Balkonger byggdes. 2009; Fasad och målning av fönster. 2005-2006; Tvättstugan renoverades. 2005; Trapphusrenovering. 1996-1998; V/A stammar utbytta. 1995; Tak. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Rosen 19

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong, läge öster mot innergården. Extra stor balkong!

Närhet till såväl Odenplan och Odengatan som Sankt Eriksplan med bl.a. Rörstrandsgatans trevliga restauranger, cafeér och shopping. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen.

Närområdet vimlar av restauranger av olika sort, kaffebarer och caféer. Även matvarubutiker finns det gott om i området, bl.a Hemköps flaggbutik vid Torsplan.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.