Vasastan

Frejgatan 6, 2 tr

Sekelskiftesdröm med fungerande kakelugnar, högt i tak, stor balkong, snövita snickerier och vackra pardörrar. Perfekt planlösning!

Adress

Frejgatan 6, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 715 000 kr

Avgift

2 693 kr/mån

Boyta

51 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende om 51,1 ljusa och välplanerade kvm i vacker fastighet från 1905. Underbart sekelskifte med välbevarade tidstypiska detaljer såsom; vackra kakelugnar, högt till tak med slätstuckatur, vitmålade furugolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Lättmöblerat vardagsrum, stilrent och fullutrustat kök, trivsamt sovrum med bra förvaring samt ett fräscht badrum.

Trygg och klok förening med de stora renoveringarna gjorda. Härligt lugnt läge i idylliska kvarter med promenadavstånd till såväl Stureplan och City som Hagaparken och Brunnsviken.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för avhängning. Fint vitmålat furugolv.

– Underbart vardagsrum med fungerande kakelugn. Vitmålade furugolv samt generösa ljusinsläpp och utgång till balkong.

– Stor balkong mot föreningens fina innergård med plats för bord och stolar.

-Stilrent nyligen renoverat kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande fläkt. Bänkskiva i Carraramarmor.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som ytterligare möblemang. Vacker fungerande kakelugn, vitmålade furugolv och väggar i ljus ton.

– Helkaklat badrum med WC, dusch, handduksvärmare, samt handfat. Klinkergolv samt infälld belysning via spotlights.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 2 693 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 275 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer 50 kr i månaden i balkongavgift.

Andel i föreningen: 3,54365 %

Byggår: 1905

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Fin gemensam innergård med planteringar och utemöbler. Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, verkstad, ett litet gym, bastu, dusch och WC finns i källaren. Två rymliga förråd tillhör lägenheten, ett på vinden och ett i käällaren.

Lägenhetsnummer: 04113-01-01-16(1201)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 800 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn. Externa garagemöjligheter finns i området, bl a på Tulegatan.

Allmänt om föreningen: Brf Beckasinen förvärvade fastigheten 1981 och består av 20 bostadsrätter samt två lokaler med hyresrätt. Reparationer och underhåll (fullständig lista återfinns i årsredovisningen):
1980 Vatten- och avloppsstammar.
2000 Spolning av avloppssystemet och tätning av rökkanaler.
2005 Målning av trapphus och entréer.
2007 Radonmätning i lägenheter (utan anmärkning).
2014 Sotning och brandskyddskontroll av eldstäder och rökkanaler.
2015 OVK godkänd
2016 Relining av avloppssystem
2016 Fibernät drogs fram till lägenheter via Stokab
2017 Målning av tak samt nya tvättmaskiner
2018 Sotning av kakelugnar
Föreningen hyr ut två lokaler till Sushi Zen och Anders Lindberg Städservice AB.

Förening: Brf Beckasinen 16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Stokab.

Sammanställning: Balkong mot innergården, läge sydväst.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibiren är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana och Roslagsbanan. undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.