Vasastan

Vanadisvägen 4 M, Högst upp!

Stor kungsbalkong i perfekt solläge högst upp. Toppskick och låg avgift. Bäst i klassen!

Adress

Vanadisvägen 4 M, Högst upp!

Rum

2

Slutpris

3 875 000 kr

Avgift

1 957 kr/mån

Boyta

50,5 kvmOm bostaden

Välkomna till ett drömboende i Vasastan!
Här bor man högst upp med en fantastisk kungsbalkong som sträcker sig längs hela lägenhetens sida i perfekt, soligt sydvästläge. Lägenheten är i absolut toppskick med smakfulla materialval samt utrustad med bl.a tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Den genomgående planlösningen i kombination med det stora fönsterpartiet och det höga läget i huset ger hela bostaden ett härligt ljus och rymd. Skuldfri förening med låga avgifter där även bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Garageplatser i källarplanet med hiss hela vägen ner. Tyst och rofyllt boende med storstadens puls alldeles runt knuten!

– Hall med klädhängare och hatthylla. Garderob med flera överskåp. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Kök och vardagsrum i perfekt halvöppen planlösning. Stilfullt kök (Vedums) utrustat med diskmaskin, induktionsspis, varmluftsugn, kyl och frys (Electrolux). Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Matplats för större sällskap och trevliga middagar.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med stora fönster och gott om plats för önskad möblering.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord om så önskas. Fyra garderober.

– Rymligt, helkaklat och mycket fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och wc.

– Enastående kungsbalkong i perfekt, soligt sydvästläge högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Balkongen sträcker sig längs hela köket och vardagsrummet. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 1 957 kr

Andel i föreningen: 1,22595 %

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga, cykelförråd, cykelställ, soprum samt en trevlig gård med lekplats och boulebana.

Lägenhetsnummer: 25/1502

Hiss: Ja

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Vanadisgården registrerades 2005 och förvärvade fastigheten 2007. Föreningen består av 66 bostadsrättslägenheter samt 40 garageplatser i källarplan med hiss direkt ner (kostnad ca 1.625:-/mån). Till garageplatserna är det separat kö (kort kötid för tillfället!). Köparen/na måste bli medlemmar i HSB. Populär och skuldfri förening med låga avgifter!

Förening: HSB:s Brf Vanadisgården i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Lugna och trivsamma kvarter med innerstans puls precis runt knuten. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och mysiga caféer är tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.