Vasastan

Odengatan 48 A

Underbart sekelskifte i gårdshus på bästa adress. Högt till tak, fungerande kakelugnar samt snövita snickerier och spegeldörrar. Perfekt planlösning.

Adress

Odengatan 48 A

Rum

2

Slutpris

4 310 000 kr

Avgift

2 048 kr/mån

Boyta

50,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 50,5 ljusa och välplanerade kvm i ett mycket bra skick. Alla sekelskiftesdetaljer är på plats med generösa ljusinsläpp, fina trägolv, fungerande kakelugnar, härlig takhöjd samt vackra snickerier, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Optimal och genomgående planlösning med ett utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum samt fräscht badrum.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vanadislunden, Hagaparken, Vasaparken och Humlegården. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob. Fint furugolv och vitmålade väggar samt tak.

– Snyggt badrum med grå klinkergolv, vitkaklade väggar samt spots i tak. Här finns WC, dusch, handfat, spegel samt hyllor.

– Kök i stram och stilren design med skåpsinredning i vitt. Goda arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Komplett maskinell utrustning med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Plats för matbord. Stengolv och vitmålade väggar samt tak.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två fönsterpartier. Lättmöblerat med plats för TV-möbel och soffgrupp. Här finns en fungerande kakelugn.

– Rofyllt sovrum med gott om förvaring i stor garderob med skjutdörr samt inbyggd garderob. Även här finns en fungerande kakelugn.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 2 048 kr

Andel i föreningen: 2,58000 %

Byggår: 1905

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsrum, föreningslokal och tvättstuga. Mysig innergård med gemensam grill och flera sittgrupper.

Lägenhetsnummer: 5 (1003)

Hiss: Nej

Antal våningar: 3

Energiförbrukning: 168 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Trädgårdsmästaren nr 8 registrerades 1974 och består av 24 medlemslägenheter och 4 lokaler upplåtna med hyresrätt samt ett förråd. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2014: Installation av värmekabel utmed tak och i stuprännor
2013: Renovering av trappuppgångar
2011: Renovering av portgången 48A
2010: Tätning av avluftningsrör på vinden i gårdshuset
2010: Underhåll av en av hyresgästlokalerna
2009: Ny tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan samt installation av nytt låssystem
2008: Ovk genomförd
2007: Ny fjärrvärmeutrustning i undercentralen, balkong bygge samt renovering av innergården.

Hushållsel ca 200-250 kr/månad, hemförsäkring ca 100-150 kr/månad.

Förening: Brf Trädgårdsmästaren nr 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med grill och flera sittgrupper.

Ypperligt, centralt läge nära Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, juicebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med rikt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Hagaparken, Vasaparken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.