Vasastan

Roslagsgatan 9, 2 tr

Sekelskiftesdröm i toppskick. Öppen planlösning med härlig takhöjd, fina trägolv, spröjsade fönster samt vackra snövita snickerier. Toppläge!

Adress

Roslagsgatan 9, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 900 000 kr

Avgift

1 913 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 49 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Härligt sekelskifte med de tidstypiska detaljerna på plats såsom högt till tak med slätstuckatur och takrosett, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster och vackra snickerier. Öppen planlösning mellan ett utmärkt kök och det lättmöblerade vardagsrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng samt snyggt badrum.

Trygg och klok förening med välskött fastighet och mycket god ekonomi. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Föreningen har ett gemensamt el-abonemang med ett obligatoriskt tillägg om 83 kr som betalas månadsvis. Faktisk förbrukning justeras sedan kvartalsvis. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 200 kr, hemförsäkring 175 kr.

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med bra rumssamband och gott om plats för ytterkläder samt ytterligare förvaring i fasta garderober. Vita väggar och betongputsat golv.

– Sovrum med plats för dubbelsäng (nuvarande säng är 1,60 m). Fiskbensparkett och fönster med spröjs.

– Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp, bra arbetsytor och en snygg köksö med ho, induktionshäll och fläkt. Kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och micro samt integrerad diskmaskin. Bänkskivor i Carraramarmor. Fiskbensparkett och fönster med breda speglar och spröjs.

– Underbar känsla i det stora sällskapsrummet med väl tilltagen takhöjd som ger en rymd till hela rummet. Underbart ljusinsläpp från stort fönster med bredspeglade fönsternischer och spröjs. Takrosett, slätstuckatur och furugolv.

– Snyggt badrum med helkaklade väggar, klinker med golvvärme samt infälld belysning via spotlights. Dusch, WC, handfat, handduksvärmare och tvättpelare.

Pris: 4 900 000 kr

Månadsavgift: 1 913 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Föreningen har ett gemensamt el-abonemang med ett obligatoriskt tillägg om 83 kr som betalas månadsvis. Faktisk förbrukning justeras sedan kvartalsvis. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 200 kr, hemförsäkring 175 kr.

Andel i föreningen: 2,21620 %

Byggår: 1904/1906

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd, full takhöjd och galler. Föreningen har en grönskande gård med träd och rabatter som utrustas med möbler, parasoll och grill. Cykel- och barnvagnsrum finns. Den gemensamma tvättstugan ligger i källaren. Maskinparken består av 2 tvättmaskiner, en torktumlare och en torkskåp. Allt är i gott skick och det är lätt att få tider.

Lägenhetsnummer: 00014

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Allmänt om föreningen: Brf Snickaren 12 är en äkta bostadsrättsförening som består av 27 lägenheter varav 25 upplåts med bostadsrätt och 2 (totalt 191 kvm) upplåts med hyresrätt, dessa utgör således dolda tillgångar för föreningen. Det finns även 5 hyresrättslokaler samt 1 bostadsrättslokal som inbringar mycket goda intäkter till föreningen. Föreningen förvärvade fastigheten 2000 och äger marken.

Föreningen med god ekonomi. Det finns inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget. Delat ägande kan godkännas. Juridisk person accepteras ej som medlem. Föreningen arrangerar gemensam städning två gånger om året.
Ekonomisk förvaltning sker genom SBC.
Renoveringar:
1971- Installerades fjärrvärme.
1973- Utfördes rörstambyte, elstambyte, nyinstallation hiss, omläggning av tak samt omputning av fasad.
2001- Renoverades trapphus.
2002- Byggdes samtliga balkonger.
ca 2005- Såldes ena halvan av vinden.
2004- Utfördes handikappsanpassning hiss.
2006- Installerades trapphiss.
2007- Byttes elcentraler och undercentraler.
2009- Utfördes OVK åtgärder lägenheter samt byttes maskinparken (tvättstuga).
2009-2010- Utfördes fasadrenovering, taksäkerhet och taklucka.
2010-2012- Utfördes OVK åtgärder lokaler.
2011- Utfördes renovering av blygfönster, omläggning av gård samt taksäkerhetsåtgärder.
2013- Renoverades yttertak samt hiss handikappsanpassades.
2014- Gårdsbelysning och stamspolning.
2015-2017 Stambyte lokaler.
2018- Renovering av alla trapphus och installation av hiss.

Förening: Snickaren 12

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Bredband via fiber.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.