Vasastan

Odengatan 36

Sekelskiftespärla med drömläge, perfekt planlösning, generösa ljusinsläpp, vackra golv, snickerier samt härlig takhöjd (3,15 m)!

Adress

Odengatan 36

Rum

2

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

2 075 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 49 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Attraktivt belägen i lugnt gårdshus. Snyggt badrum, fina sällskapsytor med öppet kök och lättmöblerat vardagsrum. Sovrum med rymlig klädkammare, plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring i ett snyggt platsbyggt förvaringsloft.

Vacker fastighet från början av seklet, 1902. Huset är välskött med de stora renoveringarna gjorda, trygg förening och ekonomin är god. Här trivs man.

– Välkomnade hall med stengolv (golvvärme). Plats för avhängning av ytterkläder, infälld belysning via spotlights.

– Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat samt klinker med golvvärme.

– Sovrum med plats för dubbelsäng (1,80 m). Platsbyggt förvaringsloft samt rymlig klädkammare.

– Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Höga fönster med djupa nischer, fina trägolv. Här finns det möjlighet om bygglov söks att öppna upp och bygga altandörrar mot innergården.

– Öppet kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med fläkt och ugn. Naturlig matplats för 6-8 personer.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 2 075 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och ett snabbt bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 3,00000 %

Byggår: 1902

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, två torktumlare, torkrum och mangel. Relaxavdelning: Dusch, Bastu samt stolar med bord. Sopnedkast: Sopnedkast finns i gathusets entréplan. Källsortering: Sortering av glas, kartonger och tidningar i källaren Förråd: Lägenhetsförråd finns på vinden, både i gathuset och gårdshuset. Till lägenheten finns ett vindsförråd i gårdshuset om ca 6 kvm..

Lägenhetsnummer: 10003

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Surbrunn 13 är en äkta bostadsförening som bildades 2000. Föreningen består av 20 bostadsrättslägenheter med en yta av 1605 kvm och 5 hyreslokaler med en yta av 522 kvm.
Ekonomin är stabil och inga avgiftshöjningar är planerade.

Gjorda renoveringar:
Mycket välrenoverad fastighet som genomgått omfattande renoveringar:
– Stambyte 2001
– Fasadrenovering 2001
– Byte av elstigar 2001
– Installerat kabel-tv (ComHem) 2001
– Renoverat trapphus i både gathus och gårdshus 2001
– Balkonger byggts 2001
– Källarlokaler har renoverats löpande under 2001-2005
– Tätning av gården 2005
– Ombyggnad av tvättstuga och relaxrum (med bastu) 2006
– Ny maskinutrustning i tvättstuga 2009
– Armering och asfaltering av innergård 2009
– Gård renoverats 2016

Förening: Surbrunn 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Ownit bredband samt Com Hem. 100 mbit från Ownit ingår i avgiften, med möjlighet att uppgradera sin uppkoppling till 1Gbit. Man kan även använda Com Hem bredband utöver Ownit om man så önskar, men detta ingår ej i månadsavgiften.

Sammanställning: Möjlighet att öppna upp och bygga altandörrar med utgång mot innergården. Föreningen ställer sig även positiv till att låna ut mark för uteplats.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.