Vasastan

Karlbergsvägen 23, 2tr

Härligt sekelskifte med högt i tak, vackra trägolv och snövita snickerier. Drömläge mellan Odenplan och Birkastan.

Adress

Karlbergsvägen 23, 2tr

Rum

2

Slutpris

4 315 000 kr

Avgift

2 347 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 49 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Välbevarad charm och känsla med härlig takhöjd (3,35 meter), mörkbetsade originalgolv samt snövita snickerier.

Toppläge på den grönkantade och breda delen av Vasastans paradgata, Karlbergsvägen invid Odenplans och Birkastans restauranger, butiker, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med bekväm promenad når du Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden.

Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Välkommen på visning!

– Trevlig, välkomnande hall med suveräna förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob.

– Stort och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två fönster, fin utsikt över Karlbergsvägen. Möjlighet att installera kakelugn.

– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Här finns en stor och exklusiv gasspis med 5 brännare och varmluftsugn (La Germania), fläkt (Thermex) samt integrerad kyl och frys.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober från golv till tak.

– Helkaklat badrum med glasmosaik i kombination med fyrkantiga kakelplattor. Här finns WC, handfat, handdukstork och dusch.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 2 347 kr

Andel i föreningen: 3,03030 %

EL: 275 kr/mån

Försäkring: 125 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1893

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, tvättstuga samt vind och källarförråd. Fin innergård med planteringar och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 12799-008

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Energiförbrukning: 151 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen:
BRF Linden i Stockholm innefattar adresserna Karlbergsvägen 23 och Hälsingegatan 15. Fastigheten är Rosen 15.

Fastigheten byggdes 1893 och är belägen i Stockholms kommun, Gustav Vasa församling. I fastigheten finns 29 lägenheter och två lokaler. Inga planerade avgiftsförändringar.
1991: Stambyte avloppsstammar
1991 Nya elstigare.
2002 Stambyte badrum.
2010: Spolning av stammar.
2011: Målning av tak, utbyte av takfönster samt renovering av fönster mot gård. Utbyte av radiatorer.
2012: Renovering av gården.
2013: OVK genomfördes.

Det finns bastu, tvättstuga och vindsförråd. Hiss finns.

Lägenhetsnummer: 12799-008

Förening: Brf Linden

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredbandsnät installerades 2008 till alla lägenheter och lokaler. En uppkoppling på 10/10 Mbit ingår i månadsavgiften för alla medlemmar och man kan uppgradera till 100/100 Mbit för en avgift på 70 kr/månad. Bredbandstjänsten och support av denna tillhandahålls av Stockholms Stadsnät AB. Man kan om man vill köpa tjänster som IP-telefoni och IP-TV av oberoende leverantörer.

Eftertraktat och mycket bekvämt läge som erbjuder både en lugn boendemiljö och samtidigt en omedelbar närhet till ett stort utbud av butiker, populära restauranger, kaféer etc. Förutom utbudet på Odenplan når man med en kortare promenad S:t Eriksplan, Hötorget och Stureplan. För avkoppling i trevlig parkmiljö finns bl a den populära Vasaparken inom mycket nära räckhåll. Här kan man äta på det trevliga kaféet, spela fotboll om sommaren och åka skridskor om vintern. För ytterligare grönska når man med ca 15 minuters promenad den underbara Hagaparken med Brunnsviken i anslutning.
Bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana vid bl a Odenplan. Promenadavstånd till Stockholm Centralstation.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.