Vasastan

Sigtunagatan 19, 3 tr

Härligt sekelskifte möter stilren, modern design i snygg och effektiv tvåa invid Vasaparken.

Adress

Sigtunagatan 19, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 560 000 kr

Avgift

2 020 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende på trevliga Sigtunagatan, ett toppläge och en riktig drömadress i Vasastan mellan Vasaparken och Odenplan. Med högt, ljust och fritt läge i pampig hörnfastighet från år 1900 finns denna optimalt planerade, genomgående och fina sekelskifteslägenhet i toppskick. Lägenhetens höga och fria läge ger ett flödande ljusinsläpp och härlig utsikt mot takåsar och Karlbergsvägens breda gatustråk.

Den ytterst yteffektiva planlösningen ger utmärkt funktion, väl motsvarande lägenheter på både 55 och 60 kvm. Klassiskt vackra och väl bevarade originaldetaljer såsom vitlaserade furutiljor, generös takhöjd om ca 3,40 meter, stuckatur i tak, snövita snickerier, spegelmönstrade dörrar samt djupa fönsternischer kombineras med stilren, modern design och sober färgsättning.

Vardagsrum med stort vackert fönsterparti och härlig utsikt. Välutrustat kök i stilrent vitt med matplats för 4 personer. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderober. Hall med gott rumssamband och fräscht duschrum samt separat WC.

OBS! Balkongdiskussioner förs för tillfället. Arbetet pågår tillsammans med konsult där ritningar har tagits fram med utgång från sovrum gällande denna lägenhet.

– Hall med plats att hänga ytterkläder, vitlaserade furutiljor och vitmålade väggar samt tak. Ca 3,40 meter i takhöjd. Säkerhetsgrind.

– Fräscht separat duschrum och WC med toalett och handfat.

– Kök i stilrent vitt med gott om skåp och förvaring. Matplats för upp till fyra personer. Komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys (integrerade), spis med ugn, fläkt, microvågsugn, diskmaskin och tvättmaskin. Svartvit-rutigt klinkergolv och vitmålade väggar samt tak.

– Rofyllt sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng och god förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Vitlaserade furutiljor, vitmålade väggar och tak samt fönsterparti mot gården. Ca 3,40 meter i takhöjd.

– Vardagsrum med vitlaserade furutiljor, vitmålade väggar och tak, plats för soffa, matsalsbord och TV-möbel, stort fönsterparti med utsikt mot takåsar och Karlbergsvägens breda gatustråk.

Pris: 3 190 000 kr

Månadsavgift: 2 020 kr

Andel i föreningen: 2,47000 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelplats på gården, källarförråd, tvättstuga och en trevlig innergård med planteringar och plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: 2003: Byte av V/A-stammar (i både kök och badrum) och elstigare. 2005: Balkonger byggdes. 2010/2011: Tak- och trapphusrenovering. Tre st vindslägenheter byggdes. Samtidigt installerades då hiss och nya förråd byggdes i källaren. 2012: Fasad renoverad/lagad (delvis) och gården rustades upp. Inga ytterligare större renoveringar planeras.

Lägenhetsnummer: 3131 (1301)

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kamelian 17 består av 27 lägenheter. Föreningen är en äkta förening med välskött fastighet (adresser Sigtunagatan 19 och Karlbergsvägen 31) och mycket god ekonomi. Inga avgiftshöjningar planeras (kontrollerat med föreningen 2013-01-28).

Förening: Brf Kamelian 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem. Obligatorisk avgift om 82:-/månad tillkommer.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkongdiskussioner förs för tillfället. Arbetet pågår tillsammans med konsult där ritningar har tagits fram med utgång från sovrum gällande denna lägenhet.

Attraktivt och mycket eftersökt läge mellan S:t Eriksplan och Odenplan, endast ett stenkast från Vasaparken och Gustav Vasa kyrka! Här har man tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, affärer, bank, post, gym m.m. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholms city, T-centralen, Hagaparken och Brunnsviken. Goda kommunikationer såsom T-bana (Odenplan och S:t Eriksplan), flygbussar samt flertalet innerstadsbussar (nr 42, 47 och 70).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.