Vasastan

Tulegatan 26, nb mot gård

Stilsäkert sekelskifte i ostört gårdsläge med egen uteplats om ca 20 kvm. Låg avgift i skuldfri brf!

Adress

Tulegatan 26, nb mot gård

Rum

2

Slutpris

3 000 000 kr

Avgift

1 958 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till Tulegatan och attraktiva kvarter där Vasastan, Norrmalm och Östermalm möts. I gårdshusflygel, utan kringliggande grannar, vetter denna härliga hörnlägenhet i rofyllt läge mot innergården med stor möblerbar uteplats om ca 20 kvm. Lägenheten har på senare år renoverats till mycket gott och smakfullt skick med stilsäker design, snövit färgsättning, vitlutade furugolv och öppna härliga sällskapsytor där kök i tidsenlig stil och vardagsrum integreras till ett. Samtidigt bevaras den ursprungliga sekelskiftescharmen med högt till tak, stuckaturer, väggpaneler och spegeldörrar m.m. Via glasade pardörrar nås uteplatsen som ger härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne! Uteplatsen ger ett ”uterum” med trätrall och plats för trädgårdsmöbler, infravärme och en stor eldriven markis. Fräscht helkaklat badrum och stort sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober.

Välkommen till en sekelskiftespärla med ”huskänsla” i ett av Vasastans mest eftertraktade och mysigaste kvarter! Här promenerar du till Stureplan, Odenplan och det mesta som Stockholm city har att erbjuda.

Skuldfri förening med låga avgifter!

– Via ytterdörr nås hall med plats för ytterkläder. Vitlutade furutiljor och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket. Hallen öppnar mot kök och vardagsrum.

– Fräscht helkaklat badrum från 2007 med klinkergolv och golvvärme. Duschplats med vikdörr i glas, toalett, handfat på ekskiva med plats för förvaring under samt tak med infällda spotlights.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober och en garderob i original. Vitlutade furutiljor, vitmålade väggar och tak med stuckatur.

– Kök i stilfull och tidsenlig stil från 2005. Generös förvaring i skåp och i draglådor. Bra arbetsytor med kaklad vägg ovan. Exklusiv gasspis och fläktkåpa från Ilve Majestic, kyl och frys i rostfri design från Miele samt en inbyggd diskmaskin. Köket öppnar mot vardagsrummet och ger härliga sällskapsytor. Klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket.

– Härligt vardagsrum med utgång via glasade pardörrar till uteplats om ca 20 kvm trätrall, markis och infravärme. Uteplatsen kan möbleras med trädgårdsmöbler. Vardagsrummet har vitlutade furutiljor, vitmålade väggar och tak med stuckatur.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 1 958 kr

Andel i föreningen: 3,88100 %

Byggår: 1906

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: V/A-stammar bytta i omgångar mellan åren 1980-2000 (även relining utfördes 2006), elstigar 2010, tak 2003, fönster 2005, trapphus 1999, tvättstugan med nya maskiner från Miele 2009-2010 samt nya balkonger byggdes 2001.

Lägenhetsnummer: 5 (0901)

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Eken nr 3 u.p.a. bildades 1918 och består av 20 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen är lågt belånad och fastigheten är välskött. Inga aviserade avgiftsförändringar.
V/A-stammar är bytta i omgångar mellan åren 1980-2000 (relining utfördes 2006). Elstigar 2010. Tak 2001. Fönster 2005. Fasad och trapphus 1998-1999. Energideklaration 2007. OVK-besiktning 2010. Tvättstugan renoverades med nya maskiner från Miele 2009-2010. Nya balkonger byggdes 2001.

Förening: Bf Eken nr 3 u.p.a.

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

Antal lägenheter: 20

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Föreningen har investerat i ett fiberoptiskt nät till varje lägenhet för att utöka nätverkskapacitet för bredband och digital TV. Nuvarande ägare har bredband via Banhof.

Sammanställning: Uteplats om ca 20 kvm med trätrall, markis och infravärme.

Ypperligt, centralt läge nära Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.