Vasastan

Odengatan 14a, 3 tr ö.g

Balkong högst upp i söderläge. Högt i tak, flödande ljus, härligt skick och välskött förening!

Adress

Odengatan 14a, 3 tr ö.g

Rum

2

Slutpris

3 330 000 kr

Avgift

2 243 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara sekelskifteslägenhet attraktivt belägen i gårdshuset med alla fönster mot innergården. Balkong högst upp i perfekt soligt söderläge. Detta boende uppfyller den kräsnes krav på stil, charm och klass. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort och sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen och fönster med speglar och djupa nischer. Stilrent och nyrenoverat kök med diskmaskin, rymligt sovrum samt kaklat badrum. Det höga läget i huset i kombination med de stora fönsterna och den generösa takhöjden ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd. Förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service alldeles runt husknuten. Välkomna på visning!

– Stort, ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar. Fönster med speglar och djupa nischer. Ekparkett.

– Stilrent och vackert kök från Kvik (renoverat 2010). Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys och fläkt. Ekparkett.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord, garderober, skrivbord och extra byrå om så önskas. Ekparkett.

– Badrum med dusch, handfat och wc.

– Underbar balkong mot innergården om 3,5 kvm i soligt söderläge med himlen som närmsta granne. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 243 kr

Andel i föreningen: 3,20210 %

Byggår: 1895

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, barnvagnsrum, möteslokal samt en välutrustad tvättstuga i markplan med utsikt mot innergården. Två härliga innergårdar med planteringar och sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 038

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Allmänt om föreningen: Brf Trasten är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten Trasten 20 år 2001. Trasten 20 består av två flerbostadshus en tomt på 998 kvm med 20 bostadsrättslägenheter, 3 hyreslägenheter samt en affärslokal (uthyrd till låssmed). Mycket populär och välskött förening med god ekonomi och två grönskande innergårdar. En av hyresrätt har nyligen tillfallit föreningen och upplåts nu till bostadsrätt genom försäljning.

Gemensamma utrymmen:
– Tvättstuga
– Barnvagnsrum
– Källarförråd
– Två grönskande innergårdar utrustade med grillar och trädgårdsmöbler
– Sopsorteringskärl

Renoveringar:
1977: Byte av stammar och elstigar.
2007 Trapphusrenovering.
2008: Lagstadgad energideklaration, Obligatorisk ventilationskontroll, "OVK"
2009: Målning av yttertak och renovering av rökkanaler.
2014: Stamspolning
2016: Installerat bredband.
2017 Hissrenovering.
Kommande renovering:
-Fönsterrenovering som kommer att finansieras av pengar i kassan.

Förening: Brf Trasten 20

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 23

Antal lokaler: 1

Antal hyresrätter: 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Fastigheten är ansluten till Stokabs fibernät och har bredband genom Ownit. 100/100 Mbps.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Norrmalm och City har att erbjuda inom gångavstånd. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och trevliga restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.
Mycket goda kommunikationer i form av flera busslinjer, Roslagsbanan samt tunnelbana endast ett stenkast bort.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.