Vasastan

Sankt Eriksplan 15

Fantastiskt boende med härlig balkong, fiskbensparkett och spröjsade fönster med djupa nischer. Mycket attraktivt läge!

Adress

Sankt Eriksplan 15

Rum

2

Slutpris

4 600 000 kr

Avgift

1 948 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

På eftersökt adress, ett stenkast från Rörstrandsgatan och Vasaparken samt kort promenad till Odenplan och city finns denna underbara lägenhet belägen med alla fönster och balkongen mot den grönskande innergården. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och fint skick. Stort och arbetsvänligt kök med bl.a. diskmaskin och golvvärme, fantastiskt vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt sovrum samt stilfullt och nyrenoverat badrum. Fiskbensparkett, spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörr och generös takhöjd. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en inbyggd garderob. Kaklat golv och spotlightbelysning.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Fiskbensparkett och spröjsat fönster med djupa nischer.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord samt arbetshörna om så önskas. Rymlig klädkammare samt spröjsat fönster med djupa nischer.

– Väldisponerat och arbetsvänligt kök utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, ugn, kyl och frys. Generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vackert kaklat golv med golvvärme.

– Stilfullt nyrenoverat (2015) badrum utrustat med golvvärme, dusch, duschvägg, handfat, skåp och vägghängd wc. Spotlightbelysning.

– Underbar balkong som vetter mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 3 800 000 kr

Månadsavgift: 1 948 kr

Andel i föreningen: 1,71470 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 121 (0801)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt en ej bokningsbar tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam innergård och cykelförråd.

Bostadsrättsföreningen Loket 7 förvärvade fastigheten 2002 och består av 42 bostadsrättslägenheter samt 5 hyreslokaler. Huset S:t Eriksgatan 15-17 är byggt 1927. År 1996 gjordes en omfattande renovering som omfattade bl.a. nya vatten- och avloppsstammar, ventilation samt el. Mer information om föreningen finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.loket7.nu

Förening: Brf Loket 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via fiber.

Sammanställning: Balkongen vetter mot föreningens innergård. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 250 kronor/månad och hemförsäkring är cirka 125 kronor/månad.

Lägenheten är i föreningens lägenhetsregister registrerad som en 1 r.o.k. men disponeras i dagsläget som en 2 r.o.k.

Här på Sankt Eriksplan 15 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, endast ett stenkast till Rörstrandsgatan och Vasaparken! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, apotek, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.