Vasastan

Odengatan 86, 3 tr.

Underbart sekelskifte på bästa adress. Härlig takhöjd, vackra golv, två kakelugnar samt balkong med kvällssol.

Adress

Odengatan 86, 3 tr.

Rum

2

Slutpris

3 900 000 kr

Avgift

1 748 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 47 ljusa och välplanerade kvm med fantastisk känsla och karaktär. Högt till tak med stuckatur, fina vitmålade furugolv, generösa ljusinsläpp, kakelugnar och stor balkong som nås från såväl köket som sovrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng, lättmöblerat vardagsrum med fungerande kakelugn, utmärkt kök och fräscht badrum.

Läget är toppen invid Odenplan och Vasaparken. Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna gjorda och ekonomin är synnerligen god. De redan nu låga avgifterna planeras att sänkas vid årsskiftet.

Missa inte detta tillfälle att förvärva en riktig sekelskiftespärla, välkommen på visning!

– Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Klinker med golvvärme samt gallergrind och vacker tapet från Svenskt Tenn.
– Vackert serveringsskåp i original.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Plats för mindre matbord och utgång till balkong. Kyl/frys samt spis med ugn och fläkt.
– Helkaklat badrum med WC, dusch samt handdukstork och handfat. Klinker på golv, fönster och förberett för tvättmaskin.
– Underbart vardagsrum med fungerande kakelugn, generöst ljusinsläpp, vackra golv samt högt till tak med stuckatur.
– Sovrum med plats för dubbelsäng och klädkammare. Även här finns en utgång till balkongen. Vacker kakelugn som ej används idag, bör tätas.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 1 748 kr

Andel i föreningen: 4,40000 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1901

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med planteringar, uteplatser och ett ställ för cyklar.

Lägenhetsnummer: 1303(33)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 14 medlemslägenheter. En lägenhet och tre affärslokaler upplåtes med hyresrätt. Lägenheten som idag upplåtes med hyresrätt (3 rok) kommer att inom att säljas. Föreningens ekonomi kommer då att stärkas ytterligare och styrelsens förhoppning och prognos är att avgiften ska sänkas.

Välskött fastighet med bl.a. V/A stammarna byttes 1993. Se gärna bifogat infoblad om renoveringar och kommande underhåll.

Förening: Rosen 20

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bahnhof. Fiber är indraget till lägenheten 100bits in och 10 mbits ut. Modem ingår ej. . Bredband ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Balkong med kvällssol.

Mycket eftertraktat läge invid Odenplan och Vasaparken. Kvarteren är fyllda med trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer och butiker. Promenadavstånd till Stureplan, S:t Eriksplan och City. Närhet till rofyllda naturområden såsom Hagaparken och Brunnsviken med härliga promenad- och joggingstråk. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.