Vasastan

Idungatan 2, 4 tr.

Sekelskiftesdröm med balkong, härlig takhöjd och ytor i toppskick. Bäst i klassen.

Adress

Idungatan 2, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

3 360 000 kr

Avgift

1 535 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 47 ljusa och ytterst välplanerade kvm i toppskick. Högt läge, 4 tr. hiss, i vacker fastighet från 1909 i hörnet av Hagagatan/ Idungatan. Sekelskifte med generösa ljusinsläpp, härlig takhöjd, snövita snickerier och spegeldörrar samt fina furugolv och balkong i original mot gatan. Fin stadsvy över takåsar från balkongen. Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nyrenoverat badrum och kök, sovrum med plats för rejäl säng. Det kan låta klyschigt men denna lägenhet måste verkligen ses och upplevas! Välkomna på visning.

Genomgående högt till tak, generösa ljusinsläpp, ljusa väggar, vitmålade snickerier och spegeldörrar. Furugolven är vitlaserade samt oljevax behandlade.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Gallergrind och klädkammare.
– Utmärkt, öppet kök (2006) med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, kombinerad ugn/micro, samt spis med induktionshäll och fläkt.
– Snyggt, stambytt badrum (2010) med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Handdukstork, handfat med kommod samt dusch med glasvägg. Infälld belysning via spotlights.
– Underbart, lättmöblerat vardagsrum. Högt till tak med slätstuckatur, stort ljusinsläpp och utgång till balkong. Klädkammare.
– Balkong i original mot Idungatan/Hagagatan. Rakt söderläge med trall och snyggt gjutjärnsräcke.
– Rymligt sovrum med plats för rejäl säng. Garderob med skjutdörrar.

Pris: 2 990 000 kr

Månadsavgift: 1 535 kr

Byggår: 1909

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykel/barnvagnsförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 42, 43

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: 7 garageplatser, som går att hyra för 1 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Annars boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 29 lägenheter och två affärslokaler. Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna utförda, ekonomin är god med låg belåning.

Förening: Odin 20

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Superbt läge i Vasastan invid Tre Liljor. Närhet till Brunnsviken och Hagaparken där möjlighet till promenader, tennis, löpning och picknick ges.

Bra kommunikationer tack vare buss 2 och 40 runt knuten samt behagligt gångavstånd till tunnelbana vid Odenplan. Odenplan erbjuder allt vad man kan önska sig i form av övriga kommunikationer affärer, butiker, caféer och restauranger.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.